ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μια ανανέωση και μια αποχώρηση στον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο Δήμο Συμπεθέρη ανακοίνωσε η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα ο Αργύρης Κουβατσίδης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Σε μια ακόμη σημαντική ανανέωση προχώρησε η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας μετά από την θετική εισήγηση του τεχνικού Γιάννη Καψαλιάρη, καθώς ο Δήμος Συμπεθέρης θα συνεχίσει να φοράει τα χρώματα της Αγίας Μαρίνας και την σεζόν 2019-2020.
Παίκτης με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα θα αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό εργαλείο στα χέρια του τεχνικού επιτελείου δίνοντας λύσεις ουσιαστικές.
Ο 36χρονος (06/04/1983) με θητεία σε ΦΑΣ Νάουσα, Βατανιακό, Λευκάδια, ΑΕ Αλεξάνδρειας, Εθνικό Κατερίνης, Αχαρναϊκό, Πιερικό, Βέροια και στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων από σήμερα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας διαψεύδοντας δημοσιεύματα που ήθελαν τον παίκτη μακριά από τον σύλλογο.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Μέγα Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον ποδοσφαιριστή Αργυρή Κουβατσιδη καθώς αποχωρεί από το ρόστερ! 
Του ευχόμαστε τα καλύτερα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την Πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα μας!
Καλή ποδοσφαιρική χρόνια χωρίς Τραυματισμούς!