ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Βόμβα" με Αργυρίου στον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας!

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη της Νάουσας, Γρηγόρη Αργυρίου.

Αναλυτικά:

"Σε μια πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας. Ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης Ανδρέας και ο τεχνικός διευθυντής Βασιλης Κατσούλης πυροδότησαν μεταγραφική «βόμβα» με την ανακοίνωση της απόκτησης του Γρηγόρης Αργυρίου.

Ακούγεται κλισέ, όμως, αυτή τη φορά Ο πρόεδρος κ Καλαιτζίδης Ανδρέας και ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Κατσούλης (πήρε πάνω του όλες της συζητήσεις και έπεισε τον ποδοσφαιριστή) πραγματικά πυροδότησαν… βόμβα, μιας και η ικανότητες το ταλέντο η ποδοσφαιρική ποιότητα του Γρηγόρη Αργυρίου είναι αδιαμφισβήτητες.

Η απόκτηση του Γρηγόρη Αργυρίου είναι μια μεγάλη μεταγραφική επιτυχία του Μέγα Αλέξανδρου αφού ο ικανότατος πλάγιος μπακ είχε δελεαστικές προτάσεις από από ομάδες μεγαλύτερων κατηγόριων είναι σίγουρο πως θα προσδώσει ποιότητα και εμπειρία στο ήδη καλό σύνολο που έχουν δημιουργήσει ο Πρόεδρος κ Ανδρέας Καλαιτζίδης πάντα σε συνεργασία με τον προπονητής Γιάννης Καψαλιάρη και τον τεχνικό Διευθυντή κ Βασίλη Κατσούλη.

Ο Πρόεδρος κ Καλαιτζίδης Ανδρέας και το Δ.Σ. του εύχονται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Μέγα".