Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ισόπαλη με καλή απόδοση η ΝΑΟΥΣΑ με Κέρκυρα - Χριστοφορίδης: Στόχος ο πρωταθλητισμός

Ισόπαλη με καλή απόδοση η ΝΑΟΥΣΑ με Κέρκυρα - Χριστοφορίδης: Στόχος ο πρωταθλητισμός

Ισόπαλη, χωρίς τέρματα, πιάνοντας καλή απόδοση, αναδείχθηκε η ΝΑΟΥΣΑ, το απόγευμα του Σαββάτου 24 Αυγούστου, στο φιλικό που διεξήχθη στο ΔΑΚ της πόλης, με την Κέρκυρα.

Οι νεαροί παίκτες του Δημήτρη Χριστοφορίδη ικανοποίησαν με το παιχνίδι τους απέναντι στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, που θα αγωνιστεί στην Super League 2.

Οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν το ματς με τους: Βόλτση, Λούρη, Πίτο, Περηφανόπουλο, Σαρακατσιάνο, Γατουρτζίδη, Γιαμαλίδη, Μπιγκάνο, Ντέλα, Κερμανίδη, Κωστογλίδη, ενώ έπαιξαν και οι Αλεξιάδης, Βασιλειάδης, Τζουβάρας, Ζάχος, Τέγος, Μπλιάτκας, Πανάγος, Κλεφτούρης.

Σε δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι, ο προπονητής του ΦΑΣ, Δημήτρης Χριστοφορίδης, τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι ο πρωταθλητισμός, επισημαίνοντας ότι θα συζητήσει με την διοίκηση για 2-3 ακόμη μεταγραφές, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ.

Πηγή: eleytheriadhs.blogspot.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS