ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μεταγραφές και ανανεώσεις από τον ΠΑΣ Λευκαδίων

Πανέτοιμος για τη νέα αγωνιστική σεζόν είναι ο ΠΑΣ Λευκαδίων, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών και την ανανέωση της συνεργασίας με άλλους 19 παίκτες, όπως και με το προπονητικό δίδυμο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Λευκαδίων ανακοινώνει την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών. Ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την νέα σεζόν θα είναι ο τερματοφύλακας Χρήστος Ντίντος από την ΑΕ Χαρίεσας, ο επιθετικός  Χρήστος Δάτσης από τον ΑΟ Μαρίνας, ο αμυντικός Στέλιος Θεοδωρίδης από τον Αχιλλέα Νάουσας και ο μέσος  Δάτσης Σάκης. Επίσης στην ομάδα μας θα αγωνίζεται την νέα σεζόν και ο μεσοεπιθετικός Κωνσταντίνος Κοσμάς που επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από μία σεζόν στον ΓΑΣ Κοπανού.

Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Λευκαδίων ανακοινώνει ότι στην ομάδα μας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και την νέα σεζόν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Τομπουλίδης Γεώργιος, Παλασίδης Γεώργιος, Λογδανίδης Γεώργιος, Δρενοβιάδης Θωμάς, Δημητρούσης Κώστας, Στέλιος Αμανατίδης, Τουγγελίδης Αλέξης, Καϊσίδης Άγγελος, Θεόφιλος Τσιμενίδης, Γκότσης Γεώργιος, Αντώνης Δημητρούσης, Πέτρος Δημητρούσης, Ξενίδης Αντώνης, Κώστας Καλαϊτζίδης, Θωμάς Αμανατίδης. 

Επίσης στην ομάδα μας θα συνεχίσουν και τα περσινά αποκτήματα μας: Κωστογλούδης Κώστας, Άρης Γαϊτανίδης, Φώτης Γαϊτανίδης, Αλέξανδρος Σκαρλάτος.

Και τέλος το Δ.Σ του Π.Α.Σ Λευκαδίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα συνεχίσουν να βρίσκονται δύο άνθρωποι που στο παρελθόν πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στην ομάδα του χωριού μας. Ο λόγος για τους Πρόδρομο Μισαηλίδη και Τσίαμη Νικόλαο οι οποίοι από κοινού θα αναλάβουν το τιμόνι της ομάδας μας.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31/8 Ο ΧΟΡΟΣ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκαδίων σας προσκαλεί στον ετήσιο καλοκαιρινό χορό του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου στο γήπεδο μπάσκετ Λευκαδίων.

Στην λύρα και στο τραγούδι ο Δημήτρης Κουρτίδης 

Στα πλήκτρα Φουντουκίδης Δημήτρης

Στο κλαρίνο ο Δημήτρης Ψαθάς

Σας περιμένουμε να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι με τραγούδι και χορό!!!