ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σχολή Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας - «Στέφανος Γαϊτάνος»… για ΠΑΙΔΙΑ αλλά και… ΓΟΝΕΙΣ!

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας – «Στέφανος Γαϊτάνος» ανακοίνωσε την έναρξη προπονήσεων των τμημάτων της, δίνοντας παράλληλα οδηγίες σε παιδιά και γονείς.

Αναλυτικά:

Εσείς θα φροντίζετε για την υγεία σας με περπάτημα ή τρέξιμο στο χορταράκι και το παιδί σας (αγόρι ή κορίτσι), αφού πάρει το ΟΚ της δωρεάν καρδιολογικής του εξέτασης θα προπονείται.

Όσο χρόνο εσείς θα αξιοποιείτε στο καλά οργανωμένο κλειστό μας Γυμναστήριο, εξειδικευμένοι στις μικρές ηλικίες Διπλωματούχοι Προπονητές θα μαθαίνουν τα μυστικά της μπάλας στο γήπεδο στο παιδί σας.

Σας παρέχουμε δωρεάν χώρους άθλησης και προγράμματα προπόνησης προσαρμοσμένα στις ατομικές σας δυνατότητες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Υπεύθυνης Φυσικής Κατάστασης, εκτός και αν προτιμάτε έναν καλό καφέ και χαλάρωση βλέποντας το γιο σας – παικταρά (…όλοι οι γονείς το ίδιο πιστεύουμε) να σκοράρει.

Αν το ποδόσφαιρο δεν είναι βασική σας επιλογή , τότε και πάλι είστε στο σωστό μέρος, γιατί σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας είναι γενικά η άθληση, να αφήνουμε το παιδί να γευτεί τη χαρά του παιχνιδιού χωρίς πλαίσια, πολλά «θα» και «πρέπει», να κάνει νέους φίλους και να προσαρμοστεί σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Αν πάλι ζητάτε απάντηση ποδοσφαιρικής προοπτικής για το παιδί σας η φιλοσοφία μας, η εμπειρία μας και ο τρόπος δουλειάς μας θα σας τη δώσει.

Για το παιδί που θέλει να γίνει τερματοφύλακας υπάρχει Προπονητής Τερματοφυλάκων.

Προβλέψαμε και για χρόνο προπόνησης ατομικής βελτίωσης κάθε παιδιού.

Η μετακίνηση των ομάδων μας στα γήπεδα εκτός της πόλης της Βέροιας για τους αγώνες πρωταθλήματος και τουρνουά, για λόγους τάξης και ασφάλειας, θα γίνεται με πούλμαν.

Αναζητούμε τις πιο καλές λύσεις για όλα και το πιο σημαντικό σ ε ένα περιβάλλον γεμάτο υγεία, σεβασμό και αγάπη φροντίζουμε τα παιδιά μας πιο πολύ και από τα δικά μας.

Στη Σχολή μας λειτουργούν τα τμήματα:

Κ6 (Bambini)
K8 (Projunior)   (για αγόρια
K10 (Junior)& κορίτσια)
K12 (Προπαιδικό)
και Κ14 (Παιδικό)
Κ16 (Εφηβικό)

Πριν την έναρξη προπονήσεων, που έχει οριστεί για τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019και ώρα 16:30μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο Ραχιάς, θα υπάρξει μια προπαρασκευαστική εβδομάδα από τη Δευτέρα 2/9 έως και την Παρασκευή 6/9 και από ώρα 18:00μ.μ – 20:00μ.μ. όπου οι γονείς μπορούν να μας επισκεφθούν στη Ραχιά για να μας γνωρίσουν, να πληροφορηθούν για τον τρόπο λειτουργίας, την οργάνωση της Σχολής μας και να κάνουν εγγραφή.

Πληροφορίες και στο τηλέφωνο 6977255837 (κ. Γαϊτάνο Στέφανο).