ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πέντε μεταγραφές ανακοίνωσε η Θύελλα Σταυρού!

Συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ της η νεοφώτιστη στην Α1 ΕΠΣΗ Θύελλα Σταυρού, ανακοινώνοντας την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών!

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Περτσούνη Δημήτρη. Ο Δημήτρης την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Καμποχωρίου με την οποία και διακρίθηκε στην Β' Κατηγορία της ΕΠΣΗ. Καλώς ήρθες Δημήτρη!!! Υγεία και πολλές επιτυχίες σου ευχόμαστε!!!

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τους ποδοσφαιριστές Ντινόπουλο Αντώνη, Μελιόπουλο Γιάννη και Μέτα ΈντισονΚαι οι τρεις την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκαν στην Νέα Γενεά Νικομήδειας με την οποία και διακρίθηκαν στην Β' Κατηγορία της ΕΠΣΗ. Καλώς ήρθατε Αντώνη, Γιάννη και Νέντι!!! Υγεία και πολλές επιτυχίες σας ευχόμαστε!!!

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Ρηγόπουλο Δημήτρη. Ο Δημήτρης την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Αστέρα Τριποτάμου με τον οποίο και πανηγύρισε την άνοδο στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΗ. Καλώς ήρθες Δημήτρη!!!Υγεία και πολλές επιτυχίες σου ευχόμαστε!!!