Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Α' ΕΠΣΗ: Αρχίζει το ματς!

Α' ΕΠΣΗ: Αρχίζει το ματς!

Ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σεζόν έχουμε το Σάββατο (7/9) στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι 16 μονομάχοι ρίχνονται στον φετινό μαραθώνιο, ο οποίος αναμένεται για μία ακόμη χρονιά να είναι τριών «ταχυτήτων» και να χωρίζεται στις ομάδες που θα κυνηγήσουν την άνοδο, σε αυτές που θα παίξουν τον ρόλο του ρυθμιστή αλλά και σε αυτές που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Από το πρόγραμμα της πρεμιέρας απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι, υπάρχουν ωστόσο παιχνίδια που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.

Ένα από αυτά θα γίνει στο ΔΑΚ Νάουσας, όπου ο τοπικός ΦΑΣ θα υποδεχτεί το πάντα υπολογίσιμο Μακροχώρι. Τα βλέμματα επικεντρώνονται σε δύο ακόμη παιχνίδια, αυτά του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με τον Κοπανό και της Αγ. Μαρίνας με το Παλαιοχώρι.

Από εκεί και πέρα, η Χαρίεσσα θα υποδεχτεί την φιλόδοξη φέτος Μελίκη,  το Πλατύ θα «δοκιμαστεί» στην έδρα του νεοφώτιστου Τριποτάμου και το Ροδοχώρι στην Ραχιά κόντρα στην ΑΕΠ Βέροιας.

Τέλος, ο Σταυρός υποδέχεται τον Αχιλλέα Νάουσας σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση, ενώ στο ντέρμπι των νεοφώτιστων η Κουλούρα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Νάουσας.

Α’ ΕΠΣΗ – 1η αγωνιστική

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 (17:00)

Χαρίεσσα - Μελίκη
Νάουσα - Μακροχώρι
Κουλούρα - Ολυμπιακός Ν.
Αγ. Μαρίνα - Παλαιοχώρι
Π.Α.Ο.Κ. Αλεξ. - Κοπανός
Τριπόταμος - Πλατύ
Α.Ε.Π. Βέροιας - Ροδοχώρι
Σταυρός - Αχιλλέας Ν.

* Στην κεντρική φωτο μπορείτε να δείτε τον χάρτη της φετινής Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS