ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ενίσχυσης συνέχεια για την Θύελλα Σταυρού

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση η Θύελλα Σταυρού, ανακοινώνοντας την απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών!

Αναλυτικά:

Η Θύελλα Σταυρού ανακοινώνει την απόκτηση του Θοδωρή Πέτγαζλη. Ο 31χρονος έχει μια σημαντική σταδιοδρομία όχι μόνο στα γήπεδα της Ημαθίας, αλλά σε Πέλλα και Αργολίδα. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, ενώ στο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς φόρεσε τη φανέλα του Άρη Παλαιοχωρίου. Αγωνίστηκε επίσης σε ΓΑΣ Κοπανού, ΑΣ Ειρηνούπολης (πρωταθλητής τη σεζόν 2014/2015), Φίλιππο Μελίκης, Λευκάδια (στη Δ Εθνική), Μέγα Αλέξανδρο Νέου Μυλοτόπου (πρωταθλητής τη σεζόν 2010/2011, αγωνίστηκε στα μπαράζ ανόδου με αντίπαλο το Μακροχώρι φτάνοντας συνολικά τα 45 γκολ), ΑΕ Ερμιονίδας (Δ Εθνική), Ολυμπιακό Γαλατάδων, Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γ Εθνική) και Δόξα Μελισσίου. Καλωσορίζουμε τον Θοδωρή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Κοντογιάννη Γιάννη. Ο Γιάννης την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Διαβατού με τον οποία και διακρίθηκε στην Β' Κατηγορία της ΕΠΣΗ. Καλώς ήρθες Γιάννη!!! Υγεία και πολλές επιτυχίες σου ευχόμαστε!!!

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Παπαδόπουλο Κωσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Α.Ε.Π. Βέροιας με την οποία και πανηγύρισε την πρωτιά και την άνοδο στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΗ. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον Κο Στέφανο Γαϊτάνο για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία του σε αυτή την συνεργασία μας με τον Κωνσταντίνο. Καλώς ήρθες Κωνσταντίνε!!! Υγεία και πολλές επιτυχίες σου ευχόμαστε!!!