ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρωτάθλημα υποδομών Κ16 ΕΠΣΗ-Νίκη για την Αγ. Βαρβάρα

Νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Ημαθίας πέτυχε η εφηβική ομάδα Κ 16 του Αγροτικού Αστέρα, το Σάββατο 19/10/2019, στον εκτός έδρας αγώνα στο γήπεδο του Γιαννακοχωρίου,  με αντίπαλο την ομάδα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, με σκορ 1 - 2.

Στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πίεσαν την ομάδα του Αστέρα, αλλά η άμυνα των φιλοξενουμένων λειτούργησε ιδανικά και απέτρεψε την κάθε επιθετική ενέργεια.

Στη συνέχεια η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα ανέβασε στροφές και κατάφερε να προηγηθεί στο 25' με τον Τσιλώνη που μπήκε στην περιοχή και με πίεση πλάσαρε τον Θεοδωρόπουλο, γράφοντας το 0 - 1.

Η επίτευξη του τέρματος έδωσε άλλο ρυθμό στην ομάδα του Αστέρα , είχε την ευκαιρία να ανεβάσει το σκορ του αγώνα , αλλά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Κόσια εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των φιλοξενουμένων και ισοφάρισε, με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με πίεση των γηπεδούχων στην άμυνα του Αστέρα, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν ιδανικά πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 55' προηγήθηκαν με απευθείας σουτ του Τσιάτση, μέσα στην περιοχή , μετά απο εκτέλεση κόρνερ, κάνοντας το 1 - 2.

Η ομάδα του Αστέρα είχε πολύ καλές επιθετικές ενέργειες για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ, με δυνατά σουτ του Γαλάνη, που τα δυο αποκρούστηκαν σωτήρια από τον Θεοδωρόπουλο, ενώ το τρίτο σουτ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια ο Γκόντριας τρύπησε από πλάγια δεξιά την άμυνα των γηπεδούχων, βγήκε σε τετ-α-τετ στο ύψος της μικρής περιοχής και ανατράπηκε από αμυντικό του Ροδοχωρίου , οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για καταλογισμό πέναλτι, αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα.

Η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο υπόλοιπο του δεύτερου ημιχρόνου ενώ λίγο πριν τη λήξη του αγώνα οι γηπεδούχοι βγήκαν με αξιώσεις στην περιοχή του Αστέρα , αλλά οι αμυντικοί του λειτούργησαν ιδανικά και απέτρεψαν πάλι κάθε επιθετική ενέργεια, ενώ σε δυο πολύ καλά δυνατά σουτ μέσα από την περιοχή , ο Κωνσταντινίδης είχε άλλη άποψη τα απέκρουσε θεαματικά, κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

Πολύ καλή η απόδοση των παικτών της Κ 16, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Ημαθίας, που βρέθηκε απέναντι σε μια αντάξια ομάδα.

ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ (Κοτζάμπασης Δημήτριος)  : Θεοδωρόπουλος, Λαφάρας Ν., Τσαπράζης, Κουκούγια, Τσιακίρης (46' Ψαρογιάννης), Αντωνίου, Λαφάρας Λ., Στογιάνος (46' Παπαδόπουλος), Τέγος, Μάνης (70' Ταούλας), Κιόσια.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μουρτζίλας Κων/νος) : Κωνσταντινίδης, Λίβας Ε., Τσιάτσης, Τσακαλίδης, Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου (78' Βασίλειου), Γκόντριας, Λίβας Α. (47' Γαλάνης), Κυριακίδης, Τσιλώνης, Κωστόπουλος (60' Τρικαλιώτης).