ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τέλος στην λειτουργία της Ακαδημίας του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος

Τον τερματισμό λειτουργίας της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος, ανακοίνωσε ο προπονητής Νίκος Μουσκεφτάρας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Σαν προπονητης της ακαδημιας ειμαι στην δυσαρεστη θεση να ανακοινωσω τον τερματισμο της λειτουργιας της ακαδημιας μας.

Οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που ηταν παρων με χιονια και βροχες εδω και 2.5 χρονια και εδειξαν το παθος τους για το ποδοσφαιρο, οφειλω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους τους γονεις που στηριξαν την προσπαθεια μας και στους χορηγους που στηριξαν ανιδιοτελως την προσπαθεια αυτη και βοηθησαν στην αγορα υλικου και αθλητικου εξοπλισμου.

Εκτος απο ολους τους παραπανω ομως δεν υπηρχε καποιος αλλος να θελει να συνεχιστει αυτη η προσπαθεια, αντιθετως ξαφνικα μπηκαν ανυπερβλητα εμποδια ως προς την λειτουργια της ακαδημιας απο συγκεκριμενους που θεωρουν σημαντικοτερα απο το μελλον αυτων των παιδιων αλλα πραγματα. Δεν θα επεκταθω περαιτερω και οποιος θελει λεπτομερειες μπορει να ρωτησει τους αρμοδιους.

Ειμαι πολυ περηφανος και νιωθω τιμη που ξεκινησα ολο αυτο και που συνυπηρξα με αυτα τα παιδια απο την αρχη μεχρι το τελος. Ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο αυτα τα παιδια στο να γινουν καλυτεροι ανθρωποι και ποδοσφαιριστες.
Ολα τα παιδια θα εχουν για παντα μια ξεχωριστη θεση στην καρδια μου.

Μουσκεφταρας Νικος