ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παρελθόν από τον πάγκο του Αστέρα Τριποτάμου ο Σάκης Παγγούρας!

Παρελθόν μετά από περίπου 1 μήνα παρουσίας του στον πάγκο του Αστέρα Τριποτάμου, αποτελεί ο Σάκης Παγγούρας!

Ο έμπειρος τεχνικός, εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του από τους "κυανόλευκους", με την παρακάτω ανάρτησή του στα social media:

"Επειδή παντα όλα τα ωραία έχουν κ ένα τέλος Αλλά κ η υπομονή έχει τα όρια της βρέθηκα σήμερα με τον κύριο Γιωτη Ιορδανιδη κ κύριο Γιωτη Παντζεριδη πρόεδρο κ αντιπρόεδρο της ομάδος και τους ανακοίνωσα ότι σταματάω από την ομαδα του Αστέρα Τριποταμου. Ο λόγος είναι καθαρά η μη παρουσία βασικών ποδοσφαιριστών στην προπόνηση με αποτέλεσμα η ομάδα να παρουσιάζεται σε κάθε παιχνίδι κατώτερη των δικών μας προσδοκιών και της ομάδος.

Ο απολογισμός στα 5 παιχνίδια που είναι στην ομάδα είναι 2 νίκες 2 ισοπαλίες κ 1 ήττα. Όταν σε 8 παιχνίδια είχε 1 νίκη 1 ισοπαλία κ 6 ήττες. Αυτό το αναφέρω όχι για να πω ότι είμαι καλός προπονητής αλλά για να δώσω να καταλάβουν πως οι ίδιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να καταφέρουν πολλά άλλα με άλλοι νοοτροπία. Δεν εμαθα στην ζωή μου να παίρνω τζάμπα λεφτά κ ούτε θα το κάνω τωρα. Δηλαδη να παίρνω λεφτά για παίκτες που δεν κάνω προπόνηση.

Ειμαι χαρούμενος που γνώρισα τα άτομα που προανέφερα και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιώργο Μαραγκό κ τον φυσικό αρχηγό της ομάδας Βασίλη Τσανασιδη κ τον κύριο Λακη Μαραντιδη. Φυσικα το μεγαλύτερο στους ποδοσφαιριστές που κάναν ότι μπορούσαν αλλά που για εμένα δεν εφθανε για να μπορώ να δουλέψω όπως θα θελα. Ευχομαι καλή συνεχεια σε όλους υγεία καλές γιορτές και φυσικά τα όνειρα τους να είναι οι ευχές μου γιατί οι δυνατότητες τους είναι μεγάλες κ δεν το ξέρουν".