ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Καλή εμφάνιση και νίκη της Κ16 της Αγ. Βαρβάρας επί του Κοπανού

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η εφηβική ομάδα Κ 16 του Αγροτικού Αστέρα, στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Ημαθίας,  με τη νίκη που πέτυχε το Σάββατο 7/12/2019, στον εντός έδρας αγώνα στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα ΓΑΣ Κοπανού με τελικό σκορ 3 - 0.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα του Αστέρα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζε συνεχώς την αντίπαλη άμυνα., προηγήθηκε σχετικά γρήγορα , με σουτ του Λίβα Ε. από το ύψος της περιοχής , ενώ έχασε σημαντικές ευκαιρίες για την επίτευξη τερμάτων .

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με τι σειρά τους να βγουν στην επίθεση, αλλά η άμυνα του Αστέρα λειτούργησε ιδανικά και απότρεψε την κάθε επιθετική τους ενέργεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κώστα Μουρτζίλα μπήκαν ποιό δυνατά στο γήπεδο , έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες ενώ συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα στην ομάδα του Κοπανού.

Το δεύτερο τέρμα πέτυχε ο Λίβας Ε. , που πήρε την μπάλα από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα , μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιάτση, έξω απο την περιοχή. Τη νίκη κλείδωσε ο Κωστόπουλος που έφυγε από πλάγια θέση, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα , έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα , γράφοντας το 3 - 0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Πολύ καλή η απόδοση των παικτών της Κ 16, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, με πολλές καλές ευκαιρίες για την επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσιούγγαρης Αθανάσιος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μουρτζίλας Κων/νος) : Κωνσταντινίδης, Λίβας Ε. (68' Κιόσια), Τσιάτσης, Τσακαλίδης (64' Τρικαλιώτης), Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Γκόντριας, Λίβας Α. (55' Γαλάνης), Κυριακίδης, Τσιλώνης, Κωστόπουλος (68' Βασίλειου).

ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ (Χατζηδάκης  Χρήστος)  : Ορμανίδης, Βάντσης, Μίχος, Παπαντωνίου (70' Φωτιάδης), Κότσαλης, Μανωλάς, Κουτσουπιάς, Χατζηπαυλίδης (62' Κελέσμητος), Δρενοβιάδης (50' Κατσαρός), Λογγινίδης.