Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Τουρνουά Αγάπης» στις 22 Δεκεμβρίου στο Γήπεδο της Ραχιάς

«Τουρνουά Αγάπης» στις 22 Δεκεμβρίου στο Γήπεδο της Ραχιάς

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Βέροιας, διοργανώνει «Τουρνουά Αγάπης», στις 22 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10:30, στο Γήπεδο της Ραχιάς.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Βέροιας, που συμμετέχουν στο 14ο Πρωτάθλημα Ανεξάρτητων Ακαδημιών Ημαθίας –Πέλλας.(Α.Ε.Π. ΒΕΡΟΙΑΣ-ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΑΪΤΑΝΟΣ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ/ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ/ΑΓΙΑΞ ΗΜΑΘΙΑΣ/Μ.Α. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ/ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ/ΑΚΑΔ. Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑΣ 2019).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να κινητοποιηθεί η κοινωνία και να στηρίξει τις προσπάθειες που αναπτύσσονται συντονισμένα για τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των ευπαθών πολιτών του δήμου μας. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν τη δική τους προσφορά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας ή φάρμακα , τιμώντας ταυτόχρονα τους μικρούς πλην μεγάλους πρωταθλητές της αγάπης και της αλληλεγγύης, όπως είναι οι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές των αθλητικών γηπέδων.

Σας περιμένουμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας και να συμβάλλετε ενεργά στην στήριξη των ευπαθών πολιτών του Δήμου μας.

Για πληροφορίες: Πανάγου Κατερίνα /Συντονίστρια Κέντρου Κοινότητας

Τηλ: 2331353834

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS