Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Α' ΕΠΣΗ: Αμετάβλητη η κορυφή, "βροχή" από γκολ σε τρία γήπεδα!

Α' ΕΠΣΗ: Αμετάβλητη η κορυφή, "βροχή" από γκολ σε τρία γήπεδα!

Με νίκες των τριών ομάδων που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα, άνοιξε η αυλαία του Β' γύρου στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την δύσκολη έδρα του Κοπανού επικρατώντας με 2-0 της τοπικής ομάδας (φωτο), ενώ το δεύτερο Ροδοχώρι είχε πολύ πιο εύκολο έργο καθώς συνέτριψε με 5-0 εντός έδρας την ΑΕΠ Βέροιας.

Σημαντικό "διπλό" πέτυχε η Νάουσα που πέρασε με 2-0 από το Μακροχώρι, ενώ το Πλατύ δεν έδειξε κανέναν οίκτο απέναντι στον Τριπόταμο, τον οποίο "φιλοδώρησε" με οκτώ τέρματα (8-0) και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας!

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Αγία Μαρίνα στο Παλαιοχώρι, ενώ τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε ο Αχιλλέας Νάουσας που επιβλήθηκε εντός έδρας με 1-0 του Σταυρού.

Στη μάχη της ουράς, σπουδαίο τρίποντο πήρε η Μελίκη που συνέτριψε με 5-1 την Χαρίεσσα, όπως και η Κουλούρα που κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Νάουσας.

Α' ΕΠΣΗ - 16η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μελίκη - Χαρίεσσα 5-1
Ολυμπιακός Ν. - Κουλούρα 1-2
Κοπανός - ΠΑΟΚ Αλεξ. 0-2
Αχιλλέας Ν. - Σταυρός 1-0
Μακροχώρι - Νάουσα 0-2
Παλαιοχώρι - Αγ. Μαρίνα 1-1
Πλατύ - Τριπόταμος 8-0
Ροδοχώρι - ΑΕΠ Βέροιας 5-0

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 23/12...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS