Πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας του Ολυμπιακού Νάουσας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο φιλανθρωπικός αγώνας που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός Νάουσας, στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου με αντίπαλο τον συντοπίτη Αχιλλέα.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον κουμπαρά βοήθειας θα δοθούν σε κάποιες οικογένειες πυρόπληκτων κατοίκων της Νάουσας.

Από την ομάδα του Ολυμπιακού ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Η διοίκηση του Ολυμπιακού Νάουσας θέλει να ευχαριστήσει θερμά, την ομάδα και την διοίκηση του Αχιλλέα Νάουσας που αποδέχθηκαν με χαρά την πρόταση να συμμετέχουν, και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Νάουσας.

Οι ερασιτεχνικές ομάδες του δήμου, στα γήπεδα μπορεί να είναι αντίπαλοι, όμως όταν πρόκειται για πράξεις αλληλεγγύης γινόμαστε όλοι μία μεγάλη ομάδα. 

Επίσης, πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους τους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στον γήπεδο μία τόσο κρύα μέρα για να συνδράμουν, τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, το εργατικό κέντρο Νάουσας και το σωματείο "Μάριος Αντύπας", που με την παρουσία τους στο γήπεδο έδειξε ο καθένας τους ξεχωριστά την ηθική του αξία. 

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση, δίνοντας χρόνο από τον χρόνο τους προς βοήθεια συμπολιτών μας".

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...