Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ομάδα επιχειρηματιών θέλει να ξανακάνει ισχυρή την ΑΕΠ Βέροιας

Ομάδα επιχειρηματιών θέλει να ξανακάνει ισχυρή την ΑΕΠ Βέροιας

Μπορεί η ΑΕΠ Βέροιας να αγωνίζεται εδώ και χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα της Ημαθίας, όμως η παλιά της αίγλη δεν έχει ξεχαστεί.

Κυρίως από Βεροιώτες επιχειρηματίες, πόντιους τους περισσότερους στην καταγωγή, που έχουν κάνει γνωστό στο στενό τους μέχρι τώρα περιβάλλον, το ενδιαφέρον τους να «αναβιώσουν» και να ξανακάνουν ισχυρή την Αθλητική Ένωση Ποντίων Βέροιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kerkidasport.gr, επικεφαλής της κίνησης είναι ο γνωστός στο ευρύ κοινό της πόλης της Βέροιας, Στέλιος Μεϊμαρίδης (φωτο), ο οποίος, έχοντας την διαβεβαίωση και άλλων επιχειρηματιών, ότι θα σταθούν στο πλευρό του, σύντομα θα έρθει σε επαφή με την διοίκηση της Βεροιώτικης ομάδας, προκειμένου να κάνει γνωστές τις διαθέσεις του, ώστε να προχωρήσει η όλη υπόθεση.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS