Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Α' ΕΠΣΗ: Δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής στο ΔΑΚ Νάουσας

Α' ΕΠΣΗ: Δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής στο ΔΑΚ Νάουσας

Στο ΔΑΚ Νάουσας επικεντρώνονται όλα τα βλέμματα στην Σαββατιάτικη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Εκεί όπου η δεύτερη της βαθμολογίας ομάδα της Νάουσας υποδέχεται τον πρωτοπόρο και φορμαρισμένο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, θέλοντας μόνο τη νίκη για να μειώσει την διαφορά που την χωρίζει από την κορυφή.

Από εκεί και πέρα, το Ροδοχώρι και η Αγία Μαρίνα αγωνίζονται στα γήπεδά τους κόντρα σε Ολυμπιακό Νάουσας και Κουλούρα αντίστοιχα, ενώ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Πλατύ όπου η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Αχιλλέα Νάουσας.

Στη μάχη της παραμονής, το Παλαιοχώρι υποδέχεται το Μακροχώρι, ο Τριπόταμος τη Μελίκη και η ΑΕΠ Βέροιας τον Κοπανό, ενώ στο ματς της Χαρίεσσας με τον Σταυρό οι δύο αντίπαλοι θέλουν το τρίποντο για να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Α' ΕΠΣΗ - 19η αγωνιστική

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 (15:00)

Χαρίεσσα - Σταυρός
Νάουσα - ΠΑΟΚ Αλεξ.
Αγ. Μαρίνα - Κουλούρα
Τριπόταμος - Μελίκη
Ροδοχώρι - Ολυμπιακός Ν.
ΑΕΠ Βέροιας - Κοπανός
Πλατύ - Αχιλλέας Ν.
Παλαιοχώρι - Μακροχώρι

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS