Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο πρωτάθλημα Νέων Ημαθίας-Πέλλας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο πρωτάθλημα Νέων Ημαθίας-Πέλλας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο πρωτάθλημα Νέων των Ν. Ημαθίας – Πέλλας, το απόγευμα του Σαββάτου 24 Μαϊου 2014, με τη διεξαγωγή του μεγάλου και του μικρού τελικού, στο γήπεδο του Μακροχωρίου.
 
Στο μεγάλο τελικό βρέθηκε αντιμέτωπη η ομάδα του Μακροχωρίου με την αντίστοιχη ομάδα του Φίλιππου Μελίκης και νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Μακροχωρίου, με τελικό σκορ 3 – 2 και κατέλαβε την πρώτη θέση του πρωταθλήματος, με το Φίλιππο Μελίκης να παίρνει τη δεύτερη θέση.
 
Στο μικρό τελικό αγωνίστηκε η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα με την ομάδα της Ακαδημίας Βέροιας. Νικητρια της αναμέτρησης αναδείχθηκε η ομάδα της Ακαδημίας Βέροιας με σκορ 6 – 5, στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού έληξε με το ισόπαλο 1 – 1.
 
Η Ακαδημία Βέροιας προηγήθηκε στο σκορ 50' με τον Μπεκιαρίδη με ωραία προβολή στην μικρή περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ και στη συνέχεια ισοφάρισε η ομάδα του Άλέξη Χάμπαλη, στο 78', με πολύ καλό σουτ του Θωμαϊδη μέσα στην περιοχή. Στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα της Ακαδημίας Βέροιας ήταν ποιο αποτελεσματική και αναδείχθηκε νικήτρια του αγώνα.
 
Παρόλο που η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα κατέλαβε την τέταρτη θέση παρουσίασε πολύ καλό ποδόσφαιρο και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
 
Αγροτικός Αστέρας (Άλέξης Χάμπαλης): Αργυρόπουλος, Φεϊμ, Τσιώμος,Γκιάλπης, Παρασκευαϊδης, Ρηγόπουλος, Σερασκέρης Δ., Καλτσογιαννίδης, Ζέρβας, Θωμαϊδης, Τσιροφίδης. Επίσης αγωνίσθηκαν και οι Χειμωνόπουλος, Σερασκέρης Π. και Κρομύδας.
 
Ακαδημία Βέροιας (Φίλιππος Πείος): Βελέντζας, Κούβαρος, Μπρανιώτης, Γκουλέκας, Τσαλακόπουλος, Γαβριηλίδης, Σοφιανίδης, Τικερίδης, Κωστογλίδης, Μπεκιαρίδης. Επίσης αγωνίσθηκαν και οι Σακελλαρίου, Πορφύρης και Λέπι.
 
Διαιτητής του μικρού τελικού ήταν ο κ. Μπουκουβάλας Α. με βοηθούς τον κ. Κωτσιαντή Σπ. και κ. Σωτηριάδη Π.
Διαιτητής του μεγάλου τελικού ήταν ο κ. Σωτηριάδης Π. με βοηθούς τον κ. Κωτσιαντή Σπ. και κ. Μπουκουβάλα Α.
 
Η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος Νέων ευχαριστεί τους 3 διαιτητές για τη συμμετοχή τους και το ρεσιτάλ διαιτησίας που παρέδωσαν καθώς και τη Διοίκηση του Μακροχωρίου, για την παραχώρηση του γηπέδου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS