ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ηττήθηκε στην Αρναία ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Την ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην Αρναία Χαλκιδικής από τον τοπικό Απόλλωνα και πλέον έχασε έδαφος στην μάχη της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν παρουσίασαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και φυσιολογικά ηττήθηκαν από την δυνατή ομάδα της Αρναίας, η οποία είναι πλέον το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης προνομιούχου θέσης ομίλου.

Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν 2-0 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν ο Κελεσίδης στο 18’ με κεφαλιά και ο Λεμονής στο 27’ με έξυπνο σουτ από πλάγια θέση.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Πασχάλη Μπρατάνη προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και μείωσαν προσωρινά σε 2-1 με τον Κίτσα Αθανάσιο στο 60’ (στο 59’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Δημογκίκα).

Στο 62’ ο Ζαχαριουδάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ χάνοντας την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, ενώ στο 70’ ο διαιτητής απέβαλε από τους πάγκους των δύο ομάδων τους Νουσιόπουλο (ΠΑΟΚ) και Κεραμιδά (Αρναία).

Στο 77’ ήρθε το τελειωτικό χτύπημα για την ομάδα της Αλεξάνδρειας με τον Μπουλγουρίδη Γ. να γράφει με ωραία ατομική προσπάθεια το 3-1.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 88’ ο Δημογκίκας με κοντινό σουτ.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Μπουμαρσόπουλου από τη Λάρισα και των βοηθών του Νατσιούλα, Αναστασίου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Καραδελίδης, Λεμονής, Μιτσιρλιάνης, Παπαδόπουλος, Τζώτζιος, ΜΑΥΡΑΓΓΕΛΙΔΗΣ (90’ Μηνασιάδης), ΜΠΟΥΛΓΟΥΡΙΔΗΣ Λ., Τσιτογιάννης, ΜΠΟΥΛΓΟΥΡΙΔΗΣ Γ. (90’ Κιάτος), Δημόγκικας (90’+ Πέταλης), Κελεσίδης.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Θεοδώρου, ΛΑΔΑΣ, Κίτσας Ελ. του Π., Νουσιόπουλος (63’ Δημοσθένους), ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ, ΚΙΤΣΑΣ ΑΘ., Πατατούκας (63’ Κίτσας Σπ.), Κίτσας Γ., Ζωγράφος Χ., Κίτσας Κ. (22’ Κίτσας Ελ. του Δ.), Τζέπης.

Αποστολή Αρναία: Μάκης Σαπουνόπουλος

Στο άλλο ματς της ημέρας για τον τρίτο όμιλο ο Ολυμπιακός Γαλατάδων πέρασε με 1-0 από την Κρηστώνη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

1.     Απόλλων Αρναίας    10   
2.     Ολυμπιακός Γαλατάδων    5  
3.     ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας    5    
4.     ΠΑΟ Κρηστώνης    1