Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Έσβησε» το όνειρο της ανόδου για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

«Έσβησε» το όνειρο της ανόδου για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Τέλος στο όνειρο της ανόδου για την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με αντίπαλο τον ουραγό ΠΑΟ Κρηστώνης, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Έγινε ένα μέτριο έως αδιάφορο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο 11’ με τέρμα που πέτυχε ο Μαυρόπουλος και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 45’ με τον Παναγιώτη Κίτσα.

Στο άλλο ματς της ημέρας ο Απόλλων Αρναίας αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στους Γαλατάδες και «σφράγισε» την άνοδό του στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Το ματς καθυστέρησε να ξεκινήσει κατά μία ώρα γιατί έγινε ένα μπέρδεμα με την έδρα διεξαγωγής του (είχε αρχικά ορισθεί στο γήπεδο των Γιαννιτσών αλλά επειδή γίνονταν αγώνες στίβου μεταφέρθηκε την τελευταία στιγμή στην έδρα των Γαλατάδων)!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 02/06…

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

1. Απόλλων Αρναίας   11   
2. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας   6
3. Ολυμπιακός Γαλατάδων   6  
4. ΠΑΟ Κρηστώνης   2

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS