Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φινάλε με νίκη για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου

Φινάλε με νίκη για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία η ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν το απόγευμα της Τετάρτης (04/06) εντός έδρας με 4-1 του Ολυμπιακού Γαλατάδων και κατέλαβαν την δεύτερη θέση στον τρίτο όμιλο.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας, που ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε μόλις στο 4’ με τον Αθ. Κίτσα, ενώ στο 27’ ο Τζέπης πέτυχες το 2-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Π. Κίτσας τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στην εκπνοή του πρώτου 45λέπτου ο Κ. Κίτσας έκανε το 4-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έριξαν στροφές με αποτέλεσμα η ομάδα των Γαλατάδων να πετύχει το γκολ της τιμής στο 79’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τόλκα.

Διαιτητές: Βουρνέλης, Μιχαηλίδης, Συμεωνίδης (Μακεδονίας) 

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Θεοδώρου, Λαδάς Δ., Κίτσας Ελ. του Π., (46’ Μπουκλάς Α.), Μουρατίδης, Ζωγράφος (30’ Κίτσας Ελ. του Δ.), Τζέπης, Ζαχαριουδάκης (46’ Κίτσας Δ.), Κίτσας Αθ., Πατατούκας, Κίτσας Κ., Κίτσας Π.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ: Μπόικος, Μανδάλης Μ. (65’ Χαραλαμπίδης), Μανδάλης Χ., Τσελέπης, Ορφανίδης, Γουρατζίδης, Τόπκας, Βοταρης, Κάρτσος, Κοεμτζίδης, Καραδήμος.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS