Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νέο διοικητικό σχήμα στην Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (φωτο)

Νέο διοικητικό σχήμα στην Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (φωτο)

Λύση βρέθηκε στο διοικητικό αδιέξοδο το οποίο υπήρχε από πέρσι στην ποδοσφαιρική ομάδα της Αλεξάνδρειας.

Η ομάδα φίλων της Α.Ε. Αλεξάνδρειας όπως είχαμε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα, συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας μαζί με φίλους και φιλάθλους της ποδοσφαιρικής Α.Ε. Αλεξάνδρειας για να συζητήσουν το μέλλον στο προσεχές πρωτάθλημα της σαιζόν 2014-2015.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης για πολλοστή φορά ήταν ο δικηγόρος Αργύρης Πανταζόπουλος. Ο Γιώργος Θεοχάρης ως τελευταίος πρόεδρος της Α.Ε. Αλεξάνδρειας πήρε τον λόγο και ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένα οικονομικό χρέος της ομάδας προς προμηθευτές όπως και το γεγονός πως δεν υπάρχει κανένα δελτίο ποδοσφαιριστή στην Α.Ε.

Ο κ. Θεοχάρης ανέφερε πως ο ίδιος δεν θα βρίσκεται στο διοικητικό σχήμα το οποίο προτίθεται να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Υπάρχει οικονομικό χρέος της Α.Ε. Αλεξάνδρειας στην ΕΠΣ Ημαθίας της τάξεως των 2.000 ευρώ από την περσινή χρονιά και η ομάδα έχει υποβιβαστεί στην Α2 από όπου και θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις τη σαιζόν 2014-2015 με -12 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Πρόταση ακούστηκε από τον Μπάμπη Βουλγαράκη ο οποίος ανέφερε πως μπορεί να πραγματοποιηθεί συγχώνευση με την ομάδα του Καμποχωρίου η οποία επίσης θα αγωνίζεται στην Α2 την ερχόμενη σαιζόν για να γλυτώσει η Αλεξάνδρεια τις 2.000 ευρώ.

Παίρνοντας τον λόγο ο Νίκος Τάκης ανέφερε πως οι οικονομικές συνθήκες γενικότερα είναι τέτοιες που ποσά του παρελθόντος της τάξεως των 10.000 και 20.000 ευρώ δεν μπορούν να υπάρξουν. Ωστόσο ο ίδιος προτίθεται να συμμετάσχει με ένα ποσό έως 5.000 ευρώ για να ξεκινήσει η ομάδα τη δημιουργία της για τη νέα σαιζόν. Επίσης ο κ. Τάκης ανέφερε πως καλό θα ήταν να μην υπάρξει η λογική των μισθοφόρων αλλά να δοθεί βαρύτητα στις υποδομές και στις ακαδημίες της περιοχής για να μπορέσει να υπάρξει μέλλον στην ομάδα.

Ο Σωτήρης Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας των ανθρώπων στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος για να αναλάβουν τη διοίκηση της ομάδας. Η διοίκηση είναι αυτή που είναι το βασικό κομμάτι στην παρούσα φάση είπε ο κ. Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές μπορούν να βρεθούν.

Ο Γιάννης Γκιουρτζής είπε πως επειδή το μπάτζετ δεν είναι μεγάλο, θα πρέπει να βρεθούν εκείνοι οι παράγοντες της πόλης, συμπεριλαμβανομένου και του νέου δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη για να βάλουν από ένα ποσό της τάξεως των 500 ευρώ είτε να καλύψουν τα έξοδα ενός ποδοσφαιριστή ο καθένας για να μπορέσει να σταθεί η ομάδα στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Γιώργος Πουρλιοτόπουλος κυμάνθηκε στο ίδιο μήκος κύματος. Αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση, είπε πως καλό θα ήταν να υπάρξει η δυνατότητα να αναλάβουν κάποιοι παράγοντες από έναν ποδοσφαιριστή για να καλύψουν τα έξοδά του. Ο κ. Πουρλιοτόπουλος αναφέρθηκε στην έλλειψη χρόνου και στην αναγκαιότητα δημιουργίας διοίκησης άμεσα. Κλείνοντας ο Γιώργος Πουρλιοτόπουλος μίλησε για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το δημοτικό στάδιο της Αλεξάνδρειας και πως πρέπει η νέα διοίκηση να αναλάβει και αυτό το κομμάτι, της συντήρησης δηλαδή του γηπέδου.

Ο Απόστολος Εξαρχόπουλος πρότεινε να υπάρξει στη διοίκηση της Α.Ε. Αλεξάνδρειας και ένα πρόσωπο από τη νέα διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας για να μπορούν να διαχειριστούν κάποια θέματα προμηθευτών με ευκολότερο τρόπο.
 
Τελικώς αφού όσοι από τους παρευρισκόμενους έθεσαν τον εαυτό τους για την συμμετοχή στη νέα διοίκηση, εξέλεξαν μεταξύ τους τη νέα διοίκηση η οποία όπως δημοσιεύσαμε νωρίτερα έχει ως; εξής:
 
Πρόεδρος: Κώστας Κουρελάτος
Αντιοπρόεδρος Α΄: Σάκης Λαγογιάννης
Αντιπρόεδρος Β΄: Δημήτρης Σαμαράς
Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Ουσταμπασίδης
Γενικός Αρχηγός: Γιώργος Πουρλιοτόπουλος
Ταμίας: Σπύρος Γεωργίου
Έφοροι γηπέδου: Αντώνης Νικολόπουλος, Χρήστος Μακρυγιάννης, Βαγγέλης Καρανίκας
Μέλη: Νίκος Τάκης, Στέφανος Δελιόπουλος, Σωτήρης Παπαδόπουλος, Βασίλης Παπαεμμανουήλ, Σωτήρης Κουρουπάνης.
 
Ρεπορτάζ: Τάσος Ντομουχτσής

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS