ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέες προσθήκες, συγκρότηση του ΔΣ και του τεχνικού τιμ στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Νέο μεταγραφικό ντεμαράζ για τους νεοφώτιστους στην Α1 κατηγορία καθώς μετά την απόκτηση των Τουμαρά, Θεοδοσιάδη και Καζεπίδη σειρά πήραν ο 30χρονος Βαγγέλης Μίσκος, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν προπονητής - παίκτης της Δόξας Νάουσας, ο νεαρός Γιάννης Γιαμαλίδης και ο 23χρονος μέσος Γιάννης Στογιάνος από τον Κεραυνό Επισκοπής.

Για ακόμη μια χρονιά την ευθύνη στα διοικητικά αναλαμβάνει ο Αναστάσιος Μωυσίδης ως πρόεδρος με σκοπό να παραμείνει η ομάδα ψηλά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Σίγουρα όμως δεν θα έιναι μόνος του καθώς θα έχει και την βοήθεια ανθρώπων με μεγάλη πείρα στα διοικητικά του συλλόγου. Πρόκειται για τους Αφους Κεσίδη όπου θα αναλάβουν τον ρόλο του αντιπροέδρου (Αλέξανδρος Κεσίδης) και τον ρόλο του ταμεία (Νικόλαος Κεσίδης).

Σημαντικό ρόλο στην ομάδα επίσης αναμένεται να έχει και ο νέος γενικός αρχηγός Παναγιώτης Θεοδοσιάδης, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα. Ενεργό ρόλο θα έχουν και τα δύο μέλη του Δ.Σ. Παναγιώτης Ευθυβούλης και Χαράλαμπος Ευθυμιάδης.

Τέλος τα ηνία της ομάδας θα συνεχίσει να έχει ο προπονητής Θανάσης Γλώσσης ο οποίος πέρσι έκανε μια πολύ επιτυχημένη σεζόν ανεβάζοντας την ομάδα στην Α1 κατηγορία. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Στέργιος Τσιλίκος που είναι παλιός παίκτης του ΓΑΣ και γνωρίζει τα δρώμενα του συλλόγου.

Παντσερίδης Παναγιώτης