ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ενισχύεται με στόχο το πρωτάθλημα η Ειρηνούπολη!

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο πρωταθλητής των φετινών μεταγραφών στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας ΑΣ Ειρηνούπολης, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης (14/08) έδωσε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι απέναντι στον ενισχυμένο Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Οι Ημαθιώτες επικράτησαν με σκορ 2-1 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Κουκουράκης και Λαμπριανίδης στο πρώτο μέρος, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε στην επανάληψη ο μέχρι πρότινος επιθετικός του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Γιώργος Κίτσας.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, η Ειρηνούπολη θα προχωρήσει στην απόκτηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών (αριστερό μπακ, μεσοεπιθετικός και φορ), ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της μιας και στόχος τη νέα αγωνιστική σεζόν είναι το πρωτάθλημα.

Άλλωστε η παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος έχει άμεσο συνεργάτη -όπως και στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ- τον Αργύρη Πρόιο, εγγυάται μία τέτοια πορεία ενώ το μεγάλο όνειρό του είναι να φτάσει την ομάδα όχι μόνο στην Γ’ αλλά ακόμα και στη Β’ Εθνική!

Να σημειωθεί τέλος ότι στον ΑΣ Ειρηνούπολης θα αγωνιστεί φέτος και ο έμπειρος Κύπριος στόπερ Κάκος Κυριάκου, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες έχει αναλάβει στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ το πόστο του ειδικού συμβούλου του προέδρου και ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό της ομάδα!