ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική ισοπαλία με Χαρίεσσα για την Αγ. Βαρβάρα

Πολύ καλός αγώνας προετοιμασίας ο σημερινός για τον Αγροτικό Αστέρα και τη Χαρίεσσα, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, πολλές φάσεις στις δυο περιοχές, αλλά χωρίς νικητή. Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία για δοκιμές παικτών καθώς και διάφορα σχήματα. Ο Σάββας Αβετίδης  χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην αποστολή.
 
Ο Αγροτικός Αστέρας πέτυχε τέρμα στο 30’ με καλή μπαλιά του Τσανασίδη, από το χώρο του κέντρου στον Κατσαπελίδη, ο οποίος πλάσαρε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ.

Στη συνέχεια του αγώνα  οι γηπεδούχοι έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ,  με τον Οικονόμου Χ. στο 43' , που δεν κατάφερε να πλασάρει τον τερματοφύλακα που ήταν στο ύψος της μεγάλης περιοχής, στη συνέχεια, στο 44' ο Τέτος δοκιμάζει δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και στο 72' με κεφαλιά για δεύτερη φορά ο Τέτος δε βρίσκει δίχτυα και η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
 
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Αβετίδης): Λίκα X., Τσανασίδης, Αβετίδης, Ρηγόπουλος, Καρολίδης, Χολέβας, Οικονόμου Χ., Οικονόμου Α., Σαμψωνίδης, Χάμπαλης, Κατσαπελίδης.
Χρησιμοποιηθήκαν και οι: Τέτος, Κοτσογιαννίδης, Ζέρβας, Τσιώμος, Σουλιώτης Γ., Σουλιώτης Α., Παρασκευαϊδης, Καρανίκας, Γκιάλπης, Μήτσας, Θωμαϊδης, Λίκα Μ.
 
ΑΕ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ (Δημήτρης Χαλκιάς): Λιακόπουλος, Μπατανάρας, Τσίπης, Θεοδωρόπουλος, Λέσκας, Κατσουγιαννόπουλος, Κανδηλίδης, Σταυρίδης, Τσαλμάς, Κατσιγιαννόπουλος, Σπαθόπουλος.
Χρησιμοποιηθήκαν και οι: Παμπουχίδης, Χρυσαφίδης, Παυλίδης, Δάγκας, Φουτζιτζόγλου, Δίντσης.

Διαιτητής στην αναμέτρηση ήταν ο κ. Μελτζανίδης με βοηθούς τους κ. Παζαρτζικλή και κ. Μπέκα.