Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Υπερήφανη για τον Μεληκιώτη η Ακαδημία Βέροιας"

"Υπερήφανη για τον Μεληκιώτη η Ακαδημία Βέροιας"

Με αφορμή τον «προβιβασμό» του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μεληκιώτη από την Κ20 της ΒΕΡΟΙΑΣ στη μεγάλη ομάδα, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ακόμη μία επιτυχία για ένα από τα παιδιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας. Ο Δημήτρης Μεληκιώτης πραγματοποίησε το όνειρο κάθε ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, κατάφερε να ξεχωρίσει από τη δουλειά του και να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ Βέροια.

Η Ακαδημία Βέροιας έχει ακόμη ένα λόγο να αισθάνεται δικαιωμένη για τη δουλειά της, καθώς βλέπει ακόμη ένα μέλος που ανδρώθηκε στους κόλπους της όλα αυτά τα χρόνια να προοδεύει και να πετυχαίνει το βασικό στόχο μιας Ακαδημίας, να υπηρετεί το ποδόσφαιρο ως επαγγελματίας και πολύ παραπάνω στην επαγγελματική ομάδα της πόλης του.

Κάθε επιτυχία για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια!!»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS