ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παρέλαση ποδοσφαιρικών αστέρων σήμερα στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας!

Μάχη παλαιμάχων και παρέλαση ποδοσφαιρικών θρύλων και αστέρων θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας!

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και οι φίλοι του φορούν ξανά τις ποδοσφαιρικές φανέλες και επιστρέφουν στο γήπεδο για να αντιμετωπίσουν τους Παλαίμαχους της Βέροιας, όχι μόνο για ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό θέαμα αλλά και για καλό σκοπό.

Στη μάχη, κόντρα στους παλαίμαχους της "Βασίλισσας του βορρά", θα ριχτούν ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Παντελής Καφές, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο Φάνης Κατεργιανάκης, ο Γιώργος Αμανατίδης, ο Μίρο Σνάουτσνερ και άλλοι σπουδαίοι άσσοι των γηπέδων.

Το παρόν αναμένεται να δώσουν και οι αρχηγοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιώργος Κούδας, Κώστας Αίδινίου, Γιάννης Βένος όπως και οι Κώστας Ιωσηφίδης, Λάκης Σημαιοφορίδης, Τάκης Τασιώνας, Γιώργος Λαγάρας και ο διαμένων στα Τρίκαλα παλαίμαχος Βεροιώτης ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης.

Από πλευράς παλαιμάχων της Βέροιας μέχρι στιγμής δήλωσαν συμμετοχή οι παρακάτω μάχιμοι πρώην ποδοσφαιριστές:

Κοτταρίδης, Χωλόπουλος, Ματζιαρίδης, Μίλης, Νατσούρας, Μελετίδης, Παπανώτας, Παπατζίκος, Τρούπκος, Ελευθεριάδης, Υφαντίδης, Βεζυργιαννόπουλος, Χωματάς, Σταφυλίδης Κώστας, Τσούχας, Κελεσίδης, Κεσίδης, Αδαλόγλου, Φουλατσικλής, Τρούπκος Γρηγόρης, Σαββίδης, Κολεσίδης, Παπαδόπουλος Μανώλης και Παπαδόπουλος Σταύρος.

Στον πάγκο θα βρίσκεται ο Γιώργος Χατζάρας τον οποίο θα πλαισιώνουν ο βοηθός του Χριστόφορος Πουρσανίδης και ο φροντιστής Σούλης Σταφυλίδης.

Στο παιχνίδι ακόμη ενημερώθηκαν και θα είναι παρόντες οι διαμένοντες εκτός Βέροιας παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιάννης Στόιος, Χρήστος Γιατζιτζόγλου, Γιώργος Ραντίδης, Σάκης Περαχωρίτης (από Κόρινθο), Κώστας Χαραλαμπίδης (Κιλκίς), Λάζαρος Λαζάρου (Καστοριά), Γιάννης Τραπεζανλίδης, Μήτσος Γκέσιος.

Επίσης, καταβάλλεται προσπάθεια να δώσει το "παρών" και ο Βάντσο Σπασόφσκι. Ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός παίκτης που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο της "Βασίλισσας", στην οποία αγωνίστηκε την περίοδο 1976-1977.

Ο φιλικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων της Βέροιας και της ομάδας «Φίλοι Θοδωρή Ζαγοράκη», θα διεξαχθεί σήμερα στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας και αναμένεται να τον παρακολουθήσει πλήθος φιλάθλων, για να δει από κοντά τις μεγάλες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Πριν από την έναρξη θα τιμηθούν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ Ζήσης Μήττας, Γιάννης Παπαφωτίου και Χρήστος Υφαντίδης. Επίσης θα προηγηθεί επίδειξη της γυναικείας ομάδας ρυθμικής γυμναστικής του ΑΟΡΓ.

Η αναμέτρηση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και την συνδιοργανώνουν το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, ο ΓΑΣ Βέροια και η ΕΠΣ Ημαθίας, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου "Πρωτοβουλία για το Παιδί".

Τα εισιτήρια τιμώνται 5€ και διατίθενται στα γραφεία της Πρωτοβουλίας, Ανοίξεως 19, τηλ. 23310-29571.