ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τινάζει στον «αέρα» την αναδιάρθρωση η Super League!

Επιμένει στη μη διεξαγωγή του μπαράζ η Super League παρά τη δικαστική δικαίωση της ΕΠΟ – Παίζει και το ακραίο σενάριο να έρθουν τα πάνω κάτω στην αναδιάρθρωση!

Σε ένα επεισοδιακό ΔΣ στο οποίο έπεσε μέχρι και ξύλο, η Super League αποφάσισε να εμμείνει στην προκήρυξη της. Να υποβιβαστούν δηλαδή τρεις ομάδες και να ανέβει μια από την Football League.

Παρά το γεγονός ότι η προσφυγή της κατά της ΕΠΟ απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο, η Super League δε δέχεται το μπαράζ ανάμεσα στον 13ο της βαθμολογίας της και τον 2ο της Football League. Συζητήθηκε μάλιστα και το ενδεχόμενο το θέμα να φτάσει στα άκρα εάν τελικά το μπαράζ γίνει.

Δεν μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο το γεγονός πως θα επανεξετάσει τη θέση της συνολικά ως προς το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών. Κι αυτό διότι κυκλοφορεί ήδη πως σε περίπτωση δεν προκύψει κάποιο υποχώρηση της ΕΠΟ ως προς το μπαράζ, τότε η Super League δεν αποκλείεται να ζητήσει το επόμενο πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 16 ομάδες και όχι με 14 όπως προβλέπει η αναδιάρθρωση!

Σε μια τέτοια ακραία περίπτωση αντιλαμβάνεστε πως θα προκύψουν σημαντικά ζητήματα τόσο για τις πιο κάτω κατηγορίες αλλά κυρίως για τα τηλεοπτικά συμβόλαια. Άλλωστε η εμπλοκή της ΕΡΤ είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αναδιάρθρωση που προώθησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Σε ό,τι αφορά το επεισόδιο που επισκίασε το ΔΣ αυτό έγινε ανάμεσα στους προέδρους της ΠΑΕ Ατρόμητος και Λεβαδειακός. Γιώργος Σπανός και Κωνσταντίνος Κολοκυθάς είχαν έντονη φραστική λογομαχία με τον πρώτο να φέρεται να έπιασε από το λαιμό τον ομόλογό του και να τον χτύπησε.

Αιτία αποτέλεσε ένα sms που ήρθε στο κινητό του Σπανού και το οποίο είδε ο Κολοκυθάς, ο οποίος έσπευσε να ενημερώσει τον Αλέξη Κούγια! Το περιεχόμενο του μηνύματος είχε να κάνει με την αναδιάρθρωση και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Πηγή: mikriliga