Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φινάλε με ήττα στο «παγωμένο» Ο.Α.Κ.Α.!

Φινάλε με ήττα στο «παγωμένο» Ο.Α.Κ.Α.!

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η πορεία της Εθνικής ομάδας στο Nations League, καθώς έχασε στο ΟΑΚΑ με 1-0 από την Εσθονία και τερμάτισε τρίτη στον όμιλο καθώς η Ουγγαρία που κέρδισε την πρώτη Φινλανδία την προσπέρασε.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 44’ όταν ο Ζενιόβ από αριστερά ξέφυγε από τον Παπασταθόπουλο και έκανε το παράλληλο γύρισμα στην περιοχή, ο Λαμπρόπουλος στην προσπάθεια του να προλάβει τον Σάπινεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα για το 0-1 στο ΟΑΚΑ.

Η Εθνική ήταν αυτή που είχε σε όλο τον αγώνα την μπάλα στην κατοχή της, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες ειδικά στο δεύτερο μέρος (σ.σ. στο 68’ ο Φορτούνης είχε δοκάρι) αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι ουσιαστικό.

Ιστορία έγραψε ο Βασίλης Τοροσίδης καθώς έφτασε τις εκατό συμμετοχές με το εθνόσημο. Είναι ο πέμπτος που έχει καταφέρει κάτι παρόμοιο.

Οι προηγούμενοι ήταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης, Αγγελος Μπασινάς, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης.

Ελλάδα: Μπάρκας, Μπακάκης (46’ Τοροσίδης), Παπασταθόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γιαννούλης, Σάμαρης, Ζέκα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης (70’ Μάνταλος), Μασούρας (57’ Φορτούνης), Καρέλης.

Εσθονία: Λέπμετς, Μπαράνοφ, Βίμαν, Ταμ, Καμς, Καλάστε, Ντιμιτρίεφ, Λεπίστου (Αντόνοβ), Ζένιοφ, Λουτς, Σάπινεν.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS