Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αλαλούμ στα Τρίκαλα με Ντόστανιτς!

Αλαλούμ στα Τρίκαλα με Ντόστανιτς!

Κωμικοτραγικές είναι οι καταστάσεις που συμβαίνουν στα Τρίκαλα τις τελευταίες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα (19/11) υπήρξε ραντεβού του μεγαλομετόχου της ομάδας Δημήτρη Μπαταγιάννη με τον Ράτκο Ντόστανιτς, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία μαζί του.

Ο Σέρβος τεχνικός αρνήθηκε να παραιτηθεί, κάτι το οποίο αναμένεται να κάνει στην περίπτωση που του καταβληθεί το ποσό των 10.000 ευρώ. Όπως ήταν φυσικό ο προπονητής των «κυανέρυθρων» δεν πήρε τα χρήματα αυτά, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε να μην πάει ούτε στην προπόνηση της Δευτέρας (19/11).

Ωστόσο ο Ντόστανιτς όχι μόνο πήγε στο γήπεδο, αλλά μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε και την αποστολή για την Σπάρτη, με τον ίδιο να εμμένει στην απόφαση του να αποχωρήσει μόνο στην περίπτωση εξόφλησης του από την διοίκηση.

Έπειτα από τα παραπάνω όπως γίνεται αντιληπτό το κλίμα στον ΑΟΤ δεν είναι και το καλύτερο, με τον Δημήτρη Μπαταγιάννη να μην έχει εγκαταλείψει πλήρως τις σκέψεις του, για αποχώρηση από τα διοικητικά δρώμενα της θεσσαλικής ομάδας.

Πηγή: sdna

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS