Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέρασαν νικηφόρα από την Κομοτηνή οι γυναίκες της Αγ. Βαρβάρας

Πέρασαν νικηφόρα από την Κομοτηνή οι γυναίκες της Αγ. Βαρβάρας

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της για τον α γύρο η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

 Στον εξ αναβολής αγώνα νίκησε στο Κόσμιο την Κομοτηνή με το καθαρό 0-3 και διατηρεί την πρωτιά στον 1ο όμιλο της Β Εθνικής.

Δύο γκολ πέτυχε η Κιουταχιαλη και ένα η Παπαδόπουλου. Ντεμπούτο και για τα δύο νέα αποκτήματα από την ΑΕΛ. Η Νέστορα στο τέρμα ως βασική και η Κολτση στην επίθεση ως αλλαγή, έδειξαν, ειδικά η πρώτη, ότι θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια για άνοδο στην Α Εθνική.

Η σύνθεση της Αγ. Βαρβάρας: Νέστορα, Στριμπα, Φειμ, Δρενοβιαδου, Τσεχελιδου, Γκαραγκονουλη, Κιουταχιαλη, Μπαξεβανου, Παπαδόπουλου, Καλοψικακη, Σιδηρόπουλου. Έπαιξαν επίσης Κολτση, Τσιοχαρη, Δεληγιαννιδου, Τσουκα.

*Στην κοπή της βασιλόπιτας τυχερή η Μαρία Στριμπα, ενώ και ο μεγάλος λαχνος (2ημερο στο Μπανσκο για 2 άτομα, προσφορά του γραφείου ταξιδιων

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS