ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κατάπτωση εγγυητικής στον Απόλλωνα Πόντου

Εκδικάστηκε όπως αναμενόταν σήμερα η υπόθεση του Αλέξανδρου Βεργώνη. Ο έμπειρος πρώην μέσος του Απόλλωνα Πόντου (νυν αρχηγός της ΒΕΡΟΙΑΣ) ζήτησε δια του νομικού εκπροσώπου του, Πάρη Ατλαμάζογλου την κατάπτωση εγγυητικής της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ, όπερ και εγένετο.

Οι Πόντιοι δεν εκπροσωπήθηκαν νομικά, ενώ δεν υπήρξε συζήτηση για το θέμα Γκουγκούδη και το θέμα επιλύθηκε ήδη ανάμεσα στις δυο πλευρές με διακανονισμό (άλλωστε ήταν μικρό το οφειλόμενο ποσό).

Από την πλευρά του παίκτη τονίζουν ότι η συνολική οφειλή, που αμφισβητείται από τον Απόλλωνα (επισημαίνει η ΠΑΕ ότι οφείλει λιγότερα), είναι περίπου 38.000 ευρώ, ενώ το ύψος της εγγυητικής, που εισπράττει άμεσα η πλευρά του παίκτη είναι 20.000 ευρώ, με τον Βεργώνη να περιμένει και τα υπόλοιπα.

Έτσι, εκτός από την εξόφληση του πρώην παίκτη του, ο Απόλλων πρέπει να φροντίσει και για την αντικατάσταση της εγγυητικής το επόμενο διάστημα, για να συνεχίσει ομαλά στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά: 

Αίτηση των αθλητών Σπυρίδωνος Γκουγκούδη και Αλέξανδρου Βεργώνη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.

α) ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ για τον αθλητή Σ. Γκουγκούδη

β) ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ για τον αθλητή Α. Βεργώνη

Πηγή: arenafm.gr