ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δεν κάνει πίσω ο Βασιλειάδης για την αναδιάρθρωση!

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έκανε σαφές προς πάσα κατεύθυνση στη δίωρης διάρκειας συνάντηση με τη Super League το μεσημέρι πως δεν έχει καμία πρόθεση να υπαναχωρήσει από το πλάνο για την αναδιάρθρωση που έχει συμφωνηθεί από το καλοκαίρι.

Ο υφυπουργός δεν δέχτηκε κουβέντα στο αίτημα των ΠΑΕ να μετατεθεί η αναδιάρθρωση για τη σεζόν 2020/21 δίχως να αλλάξει η οικονομική συμφωνία με την ΕΡΤ. Μάλιστα είναι αποφασισμένος να προχωρήσει από την πλευρά του την υπόθεση παρά τις αντιδράσεις του συνεταιρισμού.

Ο κ. Βασιλειάδης προτίθεται να καταθέσει τη σχετική τροπολογία στην ΕΠΟ ζητώντας άμεσα τις παρατηρήσεις της, προκειμένου στη συνέχεια να νομοθετήσει το συντομότερο δυνατό και πλέον η αναδιάρθρωση να είναι δεσμευτική για τη Super League.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του συνεταιρισμού σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποτρέψουν την αναδιάρθρωση εξετάζουν το ενδεχόμενο να ζητήσουν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να ζητήσουν από τον πρωθυπουργό (ως πολιτικό προϊστάμενο του Γιώργου Βασιλειάδη) να παρέμβει αναβάλλοντας την αναδιάρθρωση.

Πηγή: SportFM