Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρωταθλητής με την Λέκκο ο Αλέξανδρος Σαφαρίκας (φωτο)

Πρωταθλητής με την Λέκκο ο Αλέξανδρος Σαφαρίκας (φωτο)

Πρωταθλητής με την Λέκκο αναδείχθηκε ο ταλαντούχος Έλληνας τερματοφύλακας Αλέξανδρος Σαφαρίκας που ολοκληρώνει μια ονειρική σεζόν στην Ιταλία!

Ο πρώην άσος της Βέροιας και της Λάρισας ήταν καταλυτικός ώστε η ομάδα της Λέκκο να κερδίσει τον τίτλο στον Α' όμιλο της Δ' κατηγορίας Ιταλίας και πανηγύρισε μια θριαμβευτική άνοδο τέσσερις αγωνιστικές πριν τη τέλος της σεζόν με 20 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Σανρεμέζε.

Ο 19χρονος Σαφαρίκας που βρίσκεται στην Ιταλία από το προηγούμενο καλοκαίρι πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν και κατάφερε να γίνει ο αγαπημένος της κερκίδας των οπαδών της Λέκκο.

Μάλιστα, για χάρη του υπάρχουν ελληνικές σημαίες στην εξέδρα σε κάθε εντός έδρας ματς της Λέκκο και ο ίδιος πρωτοστάτησε στους πανηγυρισμούς ανόδου στην πόλη της Λομβαρδίας.

Σε 23 εμφανίσεις δέχθηκε μόλις 13 γκολ κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 13 ματς και ως εκ τούτου πιστώνεται μεγάλο μέρος της επιτυχίας.

Ο Λέκκο θέλει να κρατήσει τον νεαρό ταλαντούχο Έλληνα άσο στο δυναμικό της, ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Serie B, αφού ο Σαφαρίκας κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του με τις εμφανίσεις του.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Λέκκο που έχει συγκέντρωσε έως τώρα 70 βαθμούς σε 30 αγωνιστικές (24-5-1) έχει καλές πιθανότητες να αναδειχθεί υπερπρωταθλήτρια των εννέα ομίλων της Δ' Ιταλίας.

Πηγή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS