Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βόμβα με Ραούλ Μπράβο: εγκέφαλος σε κύκλωμα στημένων αγώνων!

Βόμβα με Ραούλ Μπράβο: εγκέφαλος σε κύκλωμα στημένων αγώνων!

Βόμβα στην Ισπανία με επιχείρηση της αστυνομίας για συλλήψεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή σε οργάνωση που έστηνε παιχνίδια. Επικεφαλής φέρεται ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος έχει συλληφθεί!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, έχει γίνει μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών αρχών και έχουν συλληφθεί πολλοί ποδοσφαιριστές ομάδων της Πριμέρα και της Σεγούνδα Ντιβιζιόν. 

Όπως αναφέρεται, ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, του Ολυμπιακού, του Άρη, της Βέροιας, μεταξύ άλλων, ήταν ο εγκέφαλος της οργάνωσης που έστηνε παιχνίδια για να αποκομίζει κέρδη από το στοίχημα!

Από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συλληφθεί ξεχωρίζει ο Ραούλ Μπράβο, ενώ υπάρχουν επίσης στη σχετική λίστα τα ονόματα των Μπόρχα Φερνάντεθ της Ρεάλ Βαγιαδιολίδ, του Κάρλος Αράντα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας στη χώρα της Ιβηρικής, ο Σαμουέλ Σάιθ της Χετάφε, ο Ινίγο Λόπεθ Μοντάνια της Ντεπορτίβο λα Κορούνια, o οποίος ήταν στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2013-14. Δύο εξ αυτών είναι εν ενεργεία. 

Συνελήφθη, επίσης, ο πρόεδρος της Ουέσκα, Αγουστίν Λασαόα, αλλά και ο Χουάν Κάρλος Γκαλίντο, υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου του συλλόγου. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (EFE) η επιχείρηση άρχισε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες. «Ντου» της αστυνομίας έγινε και στα γραφεία της Ουέσκα. 

Εναντίον των συλληφθέντων υπάρχουν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος. 

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ισπανία, το παιχνίδι που... κίνησε τις υποψίες και έγινε η αφορμή να γίνει καταγγελία από τη Λίγκα και να αρχίσουν οι έρευνες για τις συγκεκριμένες έρευνες ήταν το Ουέσκα - Νάστιτς (0-1), για την 41η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας την περσινή σεζόν. 

Η Νάστιτς που «καιγόταν» για τους τρεις βαθμούς για να σώσει την κατηγορία, πήρε τη νίκη παρά το γεγονός ότι ήταν 29 βαθμούς πίσω από την Ουέσκα που είχε εξασφαλίζει, την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική, την άνοδό της στην πριμέρα Ντιβιζιόν.

Πηγή: sdna.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS