Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Βεροιώτης Σαφαρίκας πρωταθλητής στην Ιταλία

Ο Βεροιώτης Σαφαρίκας πρωταθλητής στην Ιταλία

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η σεζόν για τον Αλέξανδρο Σαφαρίκα, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής με τη Λέκκο στη Serie D της Ιταλίας.

Ο 20χρονος πρώην τερματοφύλακας των Νέων της ΑΕΛ, αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία και η χρονιά έκλεισε για τον ίδιο με τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία Serie D.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Νηρέα Βέροιας και μόλις έκλεισε τα 14 αγωνίστηκε την περίοδο 2013-2014 με την ανδρική ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα της Α1, σαν βασικός τερματοφύλακας.

Την περίοδο 2015-2016 βρέθηκε στην U-17 της Βέροιας και είχε 15 συμμετοχές, ενώ στην συνέχεια προωθήθηκε στην U-20. Το καλοκαίρι του 2017 αποκτήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2018 ανήκει στη Λέκκο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS