ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Στέφανος Παρασίου αποχαιρετά την ενεργό δράση

Το τέλος της διαιτητικής του καριέρας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο ίντερνετ, προανήγγειλε ο Βεροιώτης διαιτητής ποδοσφαίρου Στέφανος Παρασίου, ευχαριστώντας όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα του και στις δύσκολες στιγμές.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτησή του:

"Μετά από 12 χρόνια σε όλες τις εθνικές κατηγορίες από τα αλώνια της Δ μέχρι τα σαλόνια της Α ήρθε η στιγμή το ταξίδι να λάβει τελος...Φέτος δεν θα κάνω αίτηση και δεν θα είμαι υποψήφιος για θέση σε κανέναν πίνακα εθνικών κατηγοριών. Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά με χειρότερη στιγμή την απώλεια της ζωής ενός παλικαριού 17 χρόνων σε αγώνα μου,αποφάσισα να κρεμάσω την σημαία μου...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ' όλα την οικογένειά μου, αν και η μισή δεν βρίσκεται πλέον κοντά μου(Α ρεεε μάνααα) που στάθηκε δίπλα μου σε αυτό το όμορφο ταξίδι,αλλά και την οικογένειά που απέκτησα μέσα από την διαιτησια...τον διαιτητικό μου πατέρα κ.Μακη Γαβρά και τα διαιτητικά μου αδέρφια Γιάννη Καραγκιζόπουλο,Δημήτρη Μαλούτα και Γιώργο Μελτζανιδη!Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τις Κεντρικές Επιτροπές Διαιτησίας,αλλά και τις επιτροπές διαιτησίας του Ν. Ημαθίας που συνεργάστηκα γιατί όλες ανεξαιρέτως ήταν άψογες απέναντι μου!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες της ΕΠΣ Ημαθίας της προηγούμενης διοίκησης και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της  κ. Γιώργο Καραμελίδη,αλλά και τους παράγοντες της σημερινής διοίκησης και ειδικά τον κ.Κώστα Μαστοροδήμο που ήταν δίπλα μου όχι μόνο  σε ποδοσφαιρικά θέματα,αλλά και σε δύσκολες προσωπικές μου καταστάσεις".
 
Υ.γ.1Εσείς τύποι του τοπικού...μην βιάζεστε να χαρείτε! Θα τα πούμε ξανά από Σεπτέμβριο...
 
Υ.γ.2Ελληνικό ποδόσφαιρο σε αγαπάω... αλλά παντρεύομαι! Γωγουλίνι Τσουκάκι