Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιστολή Football League στην ΕΡΤ για τη τηλεοπτικά της Super League 2

Επιστολή Football League στην ΕΡΤ για τη τηλεοπτικά της Super League 2

Ο Πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής ζητά από την κρατική τηλεόραση την άμεση υπογραφή της σύμβασης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των συλλόγων της νεοσύστατης κατηγορίας.

Με επιστολή του στην ΕΡΤ, ο Πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ζητά από την κρατική τηλεόραση να οριστεί άμεσα συνάντηση για την άμεση υπογραφή της σύμβασης για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των συλλόγων της Super League 2 (που έχει αναλάβει να διοργανώσει η Football League).

Με τον Ιούνιο να οδεύει προς το τέλος του, η κατάσταση (αν και το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση, που προβλέπει ξεκάθαρα τους τηλεοπτικούς όρους για τη Super League 2 και τη Football League, έχει ήδη ψηφιστεί) παραμένει μετέωρη για τις ομάδες, όσο καθυστερούν οι υπογραφές ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS