Ένωση Β’ Εθνικής: Υπογραφή σύμβασης με την ΕΡΤ ως την Τετάρτη

Η Ένωση Β’ Εθνικής έκανε γνωστό πως έλαβε τις διαβεβαιώσεις της Πολιτείας για την τήρηση των συμφωνηθέντων και περιμένει, άμεσα, την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με την ΕΡΤ.

Όπως είναι φυσικό, η Γενική Συνέλευση της Football League, τη Δευτέρα, επικεντρώθηκε γύρω από το μείζον ζήτημα, την επικύρωση της συμφωνίας με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Η Ένωση έκανε γνωστό πως έλαβε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις και αναμένει την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Με αυτό το δεδομένο, προχώρησε σε τροποποίηση του καταστατικού της, για τον σχηματισμό της Super League 2.

Η ανακοίνωση: Το Δ.Σ. της Ένωσης κατά την έκτακτη γενική του συνέλευση και αφού έλαβε τη διαβεβαίωση της Πολιτείας για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων σχετικά με την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ της Super League 2 στην ΕΡΤ Α.Ε, προχώρησε σε τροποποίηση – εναρμόνιση του καταστατικού της σύμφωνα με το Νόμο.

Καλούμε τον Yπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον πρόεδρο της ΕΡΤ Α.Ε. Ιωάννη Δρόσο, όπως πράξουν τα δέοντα ούτως ώστε μέχρι την Τετάρτη 3/7 να υπογραφεί η σχετική σύμβαση, σύμφωνα με τα όσα διαλαμβάνονται στο από 10/8/2018 προσύμφωνο που υπέγραψε και δεσμεύτηκε η ΕΡΤ Α.Ε.

Η ενημέρωση για την έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού: Σας γνωρίζουμε πως πραγματοποιήθηκε σήμερα Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής κατηγορίας, όπου εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περιόδου 2018-2019.