ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εισήγηση για Νίκη Β.-Καλαμάτα – Σεπτέμβριο η τελική απόφαση

Η αγωνία συνεχίζεται αλλά η εξέλιξη μάλλον ήταν αναμενόμενη:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα πάρει την τελική απόφαση για τα δύο κενά εισιτήρια στην FL.

Καμία οριστική απόφαση δεν πήρε χθες η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ αναφορικά με τις ομάδες που καλύψουν τις κενές θέσεις στην Football League.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ομοσπονδίας συνεδρίασε κανονικά, δέχθηκε τη θέση της νομικής υπηρεσίας που γνωμοδότησε το αυτονόητο ως προς αυτά που ορίζει ο ΚΑΠ. Ό,τι ειδική βαθμολογία προκύπτει από τον όμιλο του πρωταθλήματος και όχι από τα μπαράζ τα οποία ήταν διπλοί αγώνες.

Τι σημαίνει αυτό; Πως μετά την αποχώρηση του Νέστου Χρυσούπολης που ενημέρωσε ότι θα συνεχίσει στην Γ’ Εθνική, Νίκη Βόλου και Καλαμάτα έχουν προβάδισμα για την άνοδο, έναντι του Αιολικού.

Αυτό ακριβώς εισηγήθηκε και η Επιτροπή Διοργανώσεων που παράλληλα μπήκε στη διαδικασία να δώσει και ένα χρονικό περιθώριο στις ομάδες ως το τέλος του μήνα για να τρέξουν τις διαδικασίες σύστασης ΠΑΕ και μετοχικού κεφαλαίου.

Την οριστική απόφαση λοιπόν,  θα την πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ καθώς επί της ουσίας η Επιτροπή Διοργανώσεων παρέπεμψε στην ΕΕ την υπόθεση με την εισήγηση πως προτείνει βάσει ΚΑΠ να προβιβαστούν Νίκη Βόλου και Καλαμάτα.

Πότε θα τελειώσει το ζήτημα και τυπικά; Στις 2 Σεπτεμβρίου όταν και είναι η επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Μέχρι τότε αναμονή για τις επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: mikriliga