ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκη και πρωτιά για τα κορίτσια της Αγ. Βαρβάρας 1-3 στην Θράκη

Ουσιαστική νίκη και πρώτη στη βαθμολογία η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, στο πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής Κατηγορίας,  μετά το εκτός έδρας αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου 23/11/2019, στο γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης , με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα Βασίλισσα Θράκης, με σκορ 1 - 3.

Η ομάδα του Αντώνη Παπατζίκου δε συνάντησε αγωνιστικά ιδιαίτερη αντίσταση από την ομάδα της Ξάνθης , παρά μόνο ήταν αντιμέτωπη στον έντονο κρύο αέρα που επικρατούσε στην περιοχή καθώς και το βρεγμένο πλαστικό τάπητα. Κατάφερε να προηγηθεί σχετικά γρήγορα στο 18' με πολύ καλό σουτ της Μουρατίδου , έλεγξε το ρυθμό της αναμέτρησης και πήγε στα αποδυτήρια με το 0 - 1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αστέρα μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, διπλασίασε τα τέρματα της,  στο 48', με ωραίο γυριστό σουτ της Κιουτάχιαλη , αλλά οι γηπεδούχες κατάφεραν και μείωσαν στο 50' με την Κυριαζίδου, βάζοντας τα δύσκολα στις φιλοξενούμενες.

Τα κορίτσια του Αντώνη Παπατζίκου όμως είχαν άλλη άποψη και δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα στις γηπεδούχες , απεναντίας πέτυχαν και τρίτο τέρμα, στο 78', με κοντινή προβολή της Μπαξεβάνου, δίνοντας άλλο αέρα καθώς και το έλεγχο για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα είχε πολύ καλή απόδοση, εξασφάλισε μια ιδιαίτερα ουσιαστική νίκη σε μια δύσκολη έδρα, που είναι σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Καμπάταγης Χρήστος , με βοηθούς την κ. Κοτανίδου  Δήμητρα και τον κ. Παστιάδη Εμμανουήλ από την ΕΠΣ Δράμας.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ (Ανέστης Αλεξούδης): Μαγγοπούλου, Χατζηαντωνίου, Μαυρομάτη (75′ Παπαδοπούλου), Κορέτσι (55′ Σταύρου), Κατσαρού, Μπουργουτζόγλου, Κλοκίδου (65′ Καζαντζίδου), Κυριαζίδου, Μετοικίδου, Βλάχου, Τόλε (35′ Γεωργαλή)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Αντώνης Παπατζίκος) : Αργυροπούλου, Μαργαρίτη (65′ Δρενοβιάδου), Τσαγκαλίδου Φ. (49′ Ευστρατίου), Τσαγκαλίδου Α., Στρίμπα, Μουρατίδου, Κιουτάχιαλη, Σιδηροπούλου (85′ Σταφυλίδου), Τσεχελίδου, Καλοψυκάκη (72′ Φεΐμ) , Μπαξεβάνου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Δ.Σ του Αγροτικού Αστέρα ευχαριστεί το Θεολόγη Παραπόντη για τη αποστολή του στην Ξάνθη καθώς και το φωτογραφικό υλικό που μας διαθέτει σε κάθε αγώνα.