ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

H Nίκη Βόλου έσπασε το αήττητο των Τρικάλων

Τα Τρίκαλα ήταν για 12 αγωνιστικές αήττητα και η Νίκη Βόλου είναι τελικά αυτή που κατάφερε να τα υποχρεώσει να φύγουν από το γήπεδο έχοντας χάσει.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη πήρε το θεσσαλικό ντέρμπι με 2-0 και αναρριχήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας της Football League στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Το ματς ήταν ισορροπήμενο, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν. Σε αντεπίθεση ο Μπαλάφας βρήκε τον Ντομίνγκεθ και αυτός μέσα στην περιοχή με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 23'.

Στο 76′ η Νίκη Βόλου κατόρθωσε να διπλασιάσει τα τέρματά της. Ο Λούκας Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Λώττα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Γιακουμή για το τελικό αποτέλεσμα.

Νίκη Βόλου (Στάικος Βεργέτης): Αποστολίδης, Κ. Κυριακίδης, Σ. Κυριακίδης, Αλιατίδης, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία (92′ Βοσνιάδης), Τσιώλης (46′ Καμπαγιέρο), Κρουθ, Ροχάνο (86′ Καπός).

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Νιάρος (75′ Ντόσης), Ριζογιάννης, Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Λώττας (81′ Γρηγορόπουλος), Πελάεθ, Σταματής (56′ Τσίπρας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο 21/12

Νίκη Βόλου – Τρίκαλα 2-0 (23′ Ντομίνγκεθ, 76′ Γκαρσία)

Κυριακή 22/12, 15:00

Ιάλυσος – Θεσπρωτός 13:00
Καλαμάτα – Ο.Φ. Ιεράπετρας 14:00
Αιγάλεω – Τρίγλια
Καβάλα – Ολυμπιακός Βόλου
Ασπρόπυργος – Διαγόρας
Ιωνικός – ΒΕΡΟΙΑ

filathlos.gr