ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στο 2ο τουρνουά Coppa Pasquale η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΝΗΡΕΑ

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ ΝΗΡΕΑ των Ι.Ε.Β. συμμετείχε στο 2ο τουρνουά Coppa Pasquale στις 16 και 17 Απριλίου στο αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ.Μ. στη Μίκρα.

Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν πολλές ομάδες της Βορείου Ελλάδος, όπως ο ΠΑΟΚ, Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ η Ακαδημία Βιειρίνια, η ρώσικη ομάδα Viktor Ponedelnik και άλλες.

Το τουρνουά ήταν διήμερο και περιελάμβανε διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο Θεσσαλονίκης. Τα ΙΕΒ συνέδραμαν στη συμμετοχή των παιδιών της ακαδημίας ποδοσφαίρου εξασφαλίζοντας τη δωρεάν μεταφορά και μετακίνηση των μαθητών.

Επρόκειτο για ένα εξαιρετικό τουρνουά που διεξήχθη υπό πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Το pro junior και junior που συμμετείχαν στο τουρνουά έδωσαν από οχτώ παιχνίδια / αγώνες. Τα προ τζούνιορ κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη ενώ τα τζούριορ την πρώτη θέση!

Μετά από αυτά τα αποτελέσματα το απόγευμα της Μ. Πέμπτης οι παίκτες της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Νηρέα ενθουσιασμένοι επέστρεψαν στην Βέροια αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και εμπειρίες από το τουρνουά και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο Πάσχα.