Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αφιέρωμα για Χατζηπαναγή: "Ο Έλληνας Μαραντόνα - Ο Θεός του Ηρακλή" (video)

Αφιέρωμα για Χατζηπαναγή: "Ο Έλληνας Μαραντόνα - Ο Θεός του Ηρακλή" (video)

Η ιστοσελίδα Copa 90 ετοίμασε ένα εντυπωσιακό βίντεο-αφιέρωμα για τον Βασίλη Χατζηπαναγή, στο οποίο χαρακτηρίζεται ως ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης, ο "Μαραντόνα των Βαλκανίων" και ο "Θεός του Ηρακλή".

Ο τίτλος του βίντεο είναι χαρακτηριστικός: "Ο Έλληνας Μαραντόνα - Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που ποτέ δεν γνώρισες".

Το βίντεο, μάλιστα, ξεκινά με αναφορά στον Ντιέγκο Μαραντόνα στην εισαγωγή του, τονίζοντας πως για πολλούς δεν υπάρχει άλλος σαν κι αυτόν, ενώ στη συνέχεια παρουσιάζει τον Βασίλη Χατζηπαναγή επισημαίνοντας πως στη Θεσσαλονίκη κάποιοι δεν συμφωνούν...

"Ποδοσφαιρικά, η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και για τον αντίπαλό του Άρη, αλλά αυτές οι δύο ομάδες δεν είναι μόνες. Υπάρχει και ο Ηρακλής, η παλαιότερη ομάδα της πόλης που ιδρύθηκε το 1908 και πήρε το όνομά της από τον Ημίθεο της ελληνικής μυθολογίας. Όμως η λέξη Ημίθεος δεν είναι αρκετή για να περιγράψει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που έπαιξε στα ελληνικά γήπεδα. Για πολλούς, τον "Μαραντόνα των Βαλκανίων", Βασίλη Χατζηπαναγή. Τον Θεό του Ηρακλή" αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βίντεο του Copa 90 Stories.

Στη συνέχεια υπάρχει αναδρομή στην καριέρα του "Βάσια" στον Ηρακλή και τα προβλήματα που δεν του επέτρεψαν να παίξει σε άλλες ομάδες στην Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά και στην Εθνική Ελλάδος, ενώ γίνεται αναφορά και στις ομοιότητες που είχε με τον Μαραντόνα.

Παράλληλα, φιλοξενούνται και συνεντεύξεις των Δημήτρη Μπασμπαρέλα (δημοσιογράφος), Χρήστου Ζίφκα (πρώην συμπαίκτης του), Γιώργου Φοιρού (πρώην αντίπαλος και συμπαίκτης του), Άκη Δημητριάδη (οπαδός Ηρακλή) και Γιώργου Μακρή (νυν παίκτης του Ηρακλή) που τον αποθεώνουν.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS