ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αφιέρωμα Μουντιάλ 2014: Εθνική Ισπανίας

Μετά τις κατακτήσεις των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων το 2008 και το 2012 αλλά και την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010 στη Ν. Αφρική, νομιμοποιείται να αποκαλείται η μεγαλύτερη δύναμη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Με αρχιτέκτονα τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης είναι το μεγάλο φαβορί για να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης. Είναι μία ομάδα με λιγοστές αδυναμίες, τεράστιες αρετές, μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά και με ένα κίνητρο πολύ διαφορετικό από τις υπόλοιπες. Τη διατήρηση του θρόνου της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας.

Αυτή θα είναι η 14η φορά που θα συμμετάσχει στην κορυφαία διοργάνωση και μάλιστα θα είναι και η 10η συνεχόμενη. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που δεν θα τον ήθελε στο ρόστερ της οποιαδήποτε ομάδας, δεν υπάρχει τριάδα στην μεσαία γραμμή με τόσο δυνατά ονόματα (Τσάβι, Ινιέστα, Τσάβι Αλόνσο), είναι πλήρης χωρίς να υστερεί σε κάποια γραμμή, όμως πολλοί πιστεύουν πως ήρθε η ώρα να αφήσει λίγο χώρο και για τους ανταγωνιστές της.

Οι «φούριος ρόχας» θα πρέπει να ανταποκριθούν στις τεράστιες απαιτήσεις του ποδοσφαιρικού φίλαθλου κοινού και όχι μόνο να φτάσουν μέχρι τον τελικό αλλά να το κάνουν και με το δικό τους ξεχωριστό στυλ στήνοντας σε κάθε τους παιχνίδι και μία εκθαμβωτική παράσταση. 

Διαβάστε περισσότερα στο betarades.gr...