ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική νίκη των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ επί του Πυρσού Γρεβενών

Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας, τα ΛΕΥΚΑΔΙΑ έδωσαν φιλικό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο των Γρεβενών με αντίπαλο τον τοπικό Πυρσό.

Η ομάδα της Ημαθίας επικράτησε με σκορ 2-1, με τέρματα που πέτυχαν οι Χατζόπουλος (65’) και Γιαουτζής (85’). Για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Δούμας (80’).
 
Οι δύο προπονητές τέσταραν την κατάσταση των ομάδων τους κι έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τα παιχνίδια που υπολείπονται της Γ’ Εθνικής.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως από τους φιλοξενούμενους για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν Παπαδόπουλος, Ρίσου,  Πίτος, Έξαρχος, Ζαρογιάννης.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Αλεξίου, Καραγκούνης, Θεοχαράκης, Αθανασιάδης, Κυριακίδης, Π. Κοσμίδης, Σκέντος, Δούμας, Γκέτσιος, Σικαλόπουλος, Ελευθερίου. Έπαιξαν και οι Κοτίτσα, Χερίδης, Βιτορίνο, Παντέρης.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Βόλτσης, Μπρέγκου, Πλικαδίτης, Μουρατίδης, Μ. Μισαηλίδης, Π. Μισαηλίδης, Κόλα, Γιαουτζής, Δημητριάδης, Λαμπριανίδης, Παρσόπουλος. Έπαιξαν και οι Κουκουράκης, Σπυρίδης, Καρατάσος, Αδαμίδης, Χατζόπουλος, Λιακόπουλος, Σιμηχανίδης.