ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με απουσίες στο Ημαθιώτικο ντέρμπι τα ΛΕΥΚΑΔΙΑ

Με αρκετές απουσίες θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή τη ΝΑΟΥΣΑ τα ΛΕΥΚΑΔΙΑ, στο Ημαθιώτικο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Στις δηλώσεις του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ο προπονητής των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ Νίκος Παπανώτας είπε τα εξής:

"Η ομάδα αν και πέτυχε τον στόχο της πολύ νωρίς, με τη απόδοση και την ενέργεια της στα 2 τελευταία παιχνίδια έδειξε ότι έχει διάρκεια, στηρίζετε στην ομαδική της δουλειά και στην τακτική της πειθαρχία. Δεν αλλάζει η φιλοσοφία μας και για το παιχνίδι με τη ΝΑΟΥΣΑ αν και είναι γειτονική ομάδα.

Επιθυμία μας είναι, να είμαστε ανταγωνιστικοί - συγκεντρωμένοι και να ευχαριστήσουμε το ημαθιώτικο κοινό με την απόδοση μας.

Θεωρώ οτι αδικεί τη ΝΑΟΥΣΑ η βαθμολογική της θέση, είναι ποιοτική ομάδα, κάνει μια σημαντική προσπάθεια να κρατηθεί στην κατηγορία και εύχομαι απο καρδιάς να τα καταφέρει.

Θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Αντώνης Κουκουράκης, Μάκης Δημητριάδης, ο τραυματίας Χρήστος Ζαρογιάννης ενώ αμφίβολοι είναι ο Χρήστος Πίτος και ο Κώστας Έξαρχος λόγω μικροενοχλήσεων.

Έχω εμπιστοσύνη στους νεαρούς παίκτες μου που θα κληθούν, στους οποίους θα δοθεί και περισσότερος χρόνος συμμετοχής στα εναπομείναντα παιχνίδια".