Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στ. Κωστογλίδης: "Αξίζαμε τη νίκη"

Στ. Κωστογλίδης: "Αξίζαμε τη νίκη"

Μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Κυμίνων, ο προπονητής της ΑΓΚΑΘΙΑΣ Σταύρος Κωστογλίδης δήλωσε στο kerkidasport.gr τα εξής:

"Μπήκαμε πολύ καλά στο ματς και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που το δικαιούμασταν. Είχαμε 4 αναγκαστικές αλλαγές στο ματς, με τον τραυματισμό του Λαζόπουλου να δείχνει πιο σοβαρός και σίγουρα είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα μας.

Στην επανάληψη μπήκαμε πολύ επιθετικά, χάσαμε 2-3 κλασικές ευκαιρίες και εκεί θα μπορούσαμε να κλειδώσουμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αντίθετα, δεχθήκαμε ένα παιδικό γκολ και στη συνέχεια το ματς έγινε "ροντέο", ενώ στο τέλος παραλίγο να το χάσουμε κιόλας.

Ήταν ευκαιρία για εμάς να πάρουμε τη νίκη που την αξίζαμε, κόντρα σε μια ομάδα που είναι από τις άμεσες ανταγωνίστριες στην υπόθεση παραμονή".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS