ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κράτησε στο φινάλε το αήττητο η ΑΓΚΑΘΙΑ, 1-1 με Μακεδονικό!

Το αήττητο διατήρησε για μία ακόμη αγωνιστική η ΑΓΚΑΘΙΑ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον δυνατό Μακεδονικό εντός έδρας.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο 25λεπτο του α' ημιχρόνου και τους φιλοξενούμενους στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Οι Αγκαθιώτες έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία, καθώς δεν τους δόθηκαν δύο πέναλτι, ένα στο 12ο λεπτό σε μαρκάρισμα του Δούμα στον Αβραμόπουλο και ένα στις καθυστερήσεις (μετά την ισοφάριση) σε χέρι παίκτη του Μακεδονικού!

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 55' με κεφαλιά του Δούμα, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Ρογγότη έπειτα από κόρνερ του Γιαζιτζόγλου!

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Τόλιος, Κίτσας Ελ., Γιαζιτζόγλου, Ρογγότης, Λιόλιος, Γιαννόπουλος (70' Κίτσας Ευγ.), Χατζόπουλος, Πέτκος (65' Τζερεμές), Γκελοσάνι, Αβραμόπουλος, Σιδηρόπουλος (53' Σούκιας).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Μπίλης): Γουμάγιας, Τσιαμπάζης, Τριανταφυλλίδης (75' Χατζηκωνσταντίνου), Δούμας, Λαβιδάς, Ζαφειρίδης, Ποκόνγκ (70' Δήμου), Γαρύφαλος, Σταύρε (68' Πολιανίδης), Αγγελούδης, Καρλόπουλος (82' Μπαρντούσι).
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 29/10...