ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνεχίζει το αήττητο η ΑΓΚΑΘΙΑ, 0-0 στην Τρίγλια!

Συνεχίζει την αήττητη πορεία της η ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην Τρίγλια Χαλκιδικής κόντρα στην δυνατή τοπική ομάδα!

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο, αν και οι Αγκαθιώτες θα μπορούσαν στο δεύτερο μέρος να "κλέψουν" και τη νίκη στις 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες που είχαν!

Στο 17’ η Τρίγλια έχασε την πρώτη ευκαιρία, όταν ο Ντούνγκα βρέθηκε προ του Τόλιου, όμως ο τερματοφύλακας της ΝΙΚΗΣ απέκρουσε, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Ρογγότης έδιωξε το σουτ του Πάλλα πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.

Στην επανάληψη οι Αγκαθιώτες έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους και "χτύπησαν" στις αντεπιθέσεις, χάνοντας τρομερή ευκαιρία στο 68' με Παλαβράκη να αποκρούει εκπληκτικά το δυνατό σουτ του Σούκια!

Οι "ασπρόμαυροι" είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος με τους Σιδηρόπουλο και Τζερεμέ και αν ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να πάρουν ένα ακόμη σπουδαίο διπλό!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πανυτσίδης (Κοζάνης) με βοηθούς τους Τοροσιάδη και Σιανίδη (Μακεδονίας).

ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Προκοπίου (86’ Χότζα), Σγουρής (90’ Μενικάλι), Μιλκούδης, Καρατζάογλου, Πάλλας (71’ Μαλακασιώτης), Αρβανίδης, Σταυρόπουλος, Ντούνγκα, Λιόνης.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Τόλιος, Ρογγότης, Γιαννόπουλος, Λιόλιος, Χατζόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πέτκος, Αβραμόπουλος, Σιδηρόπουλος (74’ Τζερεμές), Γκελοσάνι (88’ Κίτσας), Σούκιας (90' Τριανταφυλλίδης).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 5/11...